Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha nyilvánosan elégetnék/meggy...

Ha nyilvánosan elégetnék/meggyaláznék egy székely és egy árpádsávos zászlót, milyen következménye lenne? És ha például keresztény vagy magyar jelképekkel tenném ezt?

Figyelt kérdés
Érne a rendőrség felől atrocitás? Jogi következménye lenne? Nem nemzeti jelképekre (magyar zászló, Himnusz, címer) értem, hanem magyar jelképekre, ami fontos és a törvényben nincs. Például árpádsávos zászló, székely zászló, kettős kereszt, történelmi magyar zászló (bármelyik), magyar királyok jelképei stb. És a civil emberek felől érne? Megverne vagy beszólna érte valaki? És ha nem közterületen, hanem jól látható magánterületen tenném (például terasz)?

2020. okt. 20. 16:49
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:
Nem csak egyszerűen, nem engedélyezném, hogy legyenek zsinagógák és a zsidókat keresztény hitre téríteném és asszimilálnám a magyarságba. István és Koppány alatt más volt. Polgárháború közeli helyzet volt. Az ország, három részre szakadt, úgy, hogy mind a három ellenségeskedett. István meg nem hívott idegen katonákat magyar földre, Gizellával jöttek együtt, de ez minden nemzetközi házasság esetén így volt.
2020. okt. 27. 21:42
 42/58 Micimacko67 ***** válasza:
57%

Érdekes gondolataid vannak...ami a zsidóság ellehetetlenítését illeti... A román nacionalisták pont hasonló módszerekkel próbálkoztak az erdélyi magyarság beolvasztására... Ezek szerint a román és magyar nacionalisták között semmi különbség nincs a módszereket illetően, csak célcsoport más...

Ha polgárháború volt, ha nem akkor is magyarokat öltek a saját királyuk parancsára külföldi katonák...ezt is meg lehet magyarázni persze!

2020. okt. 28. 06:50
 43/58 A kérdező kommentje:
Igen, ezt el lehetne mondani minimum 1000* a magyar történelemből. Globalista vagy, ebből már teljes mértékben kiderült! Nekem semmi bajom a románokkal, mert összeköt minket a konnacionalizmus.
2020. okt. 28. 11:25
 44/58 anonim ***** válasza:
59%

Ez rasszista megnyilvánulás, uszítás, faji gyűlöletkeltés.

Természetesen büntetendő.

2020. nov. 26. 19:10
 45/58 A kérdező kommentje:
Utolsó! Egyet értek, nemzet elleni lázítás, ami sérti a magyar embereket, nem is beszélve róla, hogy eléggé gerinctelen és féreg dolog.
2020. nov. 26. 20:07
 46/58 Micimacko67 ***** válasza:

Kérdező, te magyar vagy?

Miből tudod, hogy milyen nemzetiségűek voltak az őseid között?

2020. nov. 26. 20:47
 47/58 A kérdező kommentje:
Én magyar vagyok, a felmenőim között voltak osztrákok, németek és szlávok is, de ez nem változtat, azon a TÉNYEN, hogy magyar vagyok, mivel magyarnak nevetlek, keresztény vagyok, a magyar kultúra szerint élek és etnikailag, származásilag is túlnyomó részben magyar vagyok. TI pedig nem vagytok magyarok, mert nem magyarként éltek és ami azt illeti, nem is vagytok, magyar származásúak... Itt nektek nincs jogotok a többségi magyarságot, a magyar történelmet gyalázni! Ha ez nektek negatív rendszerbeli tulajdonság, lehet menni a "felvilágosul Nyugatra"!
2020. nov. 26. 21:23
 48/58 Micimacko67 ***** válasza:
52%

Kérdező, igazad van én tényleg nem vagyok magyar...az őseim valamikor a XV században érkeztek migránsként az országba...jászok az őseim...

Amúgy meg te honnan tudod, hogy nincs zsidó,cigány, muszlim vér az ereidben?

Valamelyik ük-ük nagyanyád összeszűrte a levet egy vándorcigánnyal, egy török katonával...

Ne legyél elszállva a származásoddal, mert fogalmad sincs, hogy a felmenőid kik voltak..

A te nagy magyarságod miben nyilvánul meg? Mit teszel az országért, az itt élő emberekért azon kìvül, hogy itt téped a szádat a semmiről?

2020. nov. 26. 21:36
 49/58 anonim ***** válasza:
0%

A zsidók nem keveredhettek nem-zsidókkal. Erre sem a vallásuk, sem pedig a magyar törvények nem adtak lehetőséget.

2020. nov. 27. 07:55
 50/58 Micimacko67 ***** válasza:
52%

49-es, a törvény az egy dolog...a másik, hogy félredugások mindig is voltak...

Soha, senki sem lehet abban biztos, hogy az ereiben milyen vér csörgedezik...

2020. nov. 27. 08:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!