Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mért nem ad legálisan drogot...

Mért nem ad legálisan drogot az állam, hogy ne ezt bikát kelljen szívni?

Figyelt kérdés

2020. okt. 9. 12:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

"ha nagyon erős füvet lehetne venni. Azért már megérné dolgozni is"

Tőle pont nem tudnál dolgozni sem + a koronavírus most úgy elvinne még a drogra ráépülve mint a szél a szalmát

2020. okt. 9. 12:56
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

"én már mindent megpróbáltam, kivéve a rehabot"

Akkor elérkezett az ideje, hogy akarattal, segítséget kérve szépen leszokj az önpusztításról.

Az a csúnya állam-bácsi nem fog pótszart adni a szar helyett.

2020. okt. 9. 13:04
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

12: én is azt írtam neki, hogy az akarat hiányzik valójában... De persze ezt soha nem fogja beismerni magának.

Ahol akarat van, ott eredmény is lesz.

2020. okt. 9. 13:11
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

"én már mindent megpróbáltam, kivéve a rehabot"

Pedig csak azt kellett volna a többit nem -.-

2020. okt. 9. 13:23
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
13 nehéz ez, mert az akarat elsőként a segítségkéréshez kell - az addiktológus pszichiáter is csak annak tud segíteni, aki együttműködni akar.
2020. okt. 9. 13:24
 16/26 anonim ***** válasza:
28%
Golyót adnék minden drogosnak meg alkesznak.
2020. okt. 9. 13:30
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy te egy kicsit nagyon hülye???:-))))))) még a drogot is mi fizessük akik dolgozunk és adót fizetünk.

Ha annyira minden mindegy már neked menj ki Hollandiába ott drogozhatsz vagy válaszd az eutanáziát ha nem akarsz már élni.

2020. okt. 9. 13:43
 18/26 anonim ***** válasza:
93%
Rendben! De csak ha dolgozik a drogos, fizeti a TB-t, és nekem is felírhat a doki tiniprostit.
2020. okt. 9. 13:49
 19/26 anonim ***** válasza:
73%
Miért biztatjátok a leszokásra? Egy hülyével kevesebb lenne.
2020. okt. 9. 13:49
 20/26 Molyember ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen létezik államilag támogatott függőség, ezt nyugatókkal lehet igénybe venni. Simán felírja az orvos a Xanaxot, Rivotrilt, akár keményebb altatókat, aztán szedheted. Egyik sem valami nagy poén, de van. Igaz, előbb-utóbb ő is rehabra fog küldeni, te meg majd úgyis lelépsz onnan, és kezdődik minden elölről.

De ha annyira unod, hogy már a halál sem érdekel, akkor tényleg megpróbálhatnád a rehabot. Úgyis minden mindegy, nem? Legfeljebb az sem sikerül.

2020. okt. 9. 13:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!