Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mért nem ad legálisan drogot...

Mért nem ad legálisan drogot az állam, hogy ne ezt bikát kelljen szívni?

Figyelt kérdés

2020. okt. 9. 12:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
95%
19 ha leszokna, egészséges, normális emberré válna, akkor is "egy hülyével kevesebb lenne".
2020. okt. 9. 13:53
 22/26 anonim ***** válasza:
88%
Én az állam helyében állami támogatást adnék a bika vásárlására, vagy ingyen osztogatnám, terjeszteném, a "norvégok" között, normális ember amúgy sem függő.
2020. okt. 9. 15:39
 23/26 Molyember ***** válasza:
100%
22-es, lehet, hogy nem tudsz róla, de van pár százezer komoly alkoholistánk, meg úgy egymillió többé-kevésbé jól funkcionáló piásunk, szépen mondva "nagyivónk". Az ország kb. 10%-a alkoholfüggő, és akkor még ott a cigi, kávé, édesség. Ennyi "norvég" nincs az országban. :) Bár nem teljesen tiszta, kit tartasz normálisnak.
2020. okt. 9. 16:28
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Te bajod minek szoktál rá... Szokj le vagy törődj bele a sorsodba, a döntés a tied.
2020. okt. 9. 22:56
 25/26 anonim válasza:
53%
Ha intravénás használó vagy, mi közöd a bikához, amit szívni szoktak? Meg aki ilyeneket használ, nem ír így, sőt netre sem jön fel, veszi amit adnak az utcán, gyenge kamu kérdés.
2020. okt. 12. 18:32
 26/26 A kérdező kommentje:

# 25

Azt használok ami van. Viszont mikor nincs pénzem nem használok semmit. Így most is napok óta full tiszta vagyok. Ilyenkor meg had úgy írjak már, ahogy nekem jól esik.

Pl itt elég jól leírtam a történetem

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__107..

Ha 500 forintom van akkor max herbált/biót/bikát tudok csak venni - vagy kannás bort.

Ha van 5000-rem akkor spurit - vagy valami dizájner katinon származékot (ezeket már be lehet lőni)

Ha meg 50.000-rem van akkor abból már kitelik a kokain vagy a heroin is.

Viszont ahogy írtam mind1 mennyi időt vagyok tiszta. Volt már hogy hónapokig semmit nem toltam - de ha pl elmegyek dolgozni - vagy bárhogy pénz kerül a kezembe - úgy egyből vissza is esek..

Kb ez itt a helyzet. Ilyen ez a függőség.

2020. okt. 13. 06:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!