Miért nem vonják felelősségre a vírus tagadókat?
Akik most statisztikailag valóban veszélyben vannak, azok a nyugdíjasok. Pont ők azok, akik gond nélkül megtehetik hogy 1 évig, amíg a vakcinát ki nem fejlesztik, otthon maradnak, mivel a nyugdíjat úgy is megkapják. Érdekes módon persze őket érdeklik a korlátozások a legkevésbé, lehet azért is mert láttak már rosszabbat a világháború idején.
Szerintem a jó megoldás az lenne, ha a korlátozások csak a nyugdíjasokra vonatkoznának, akiknek biztosítanának valamilyen ingyenes futárszolgálatot, hogy az élelmiszert meg tudják vásárolni. A többi embert viszont hagyják békén élni(és minnél gyorsabban immunissá vállni arra az esetre ha nem lesz vakcina)
2020. szept. 27. 19:30
12/30 A kérdező kommentje:
Azért a II.vh 75 éve ért véget. Olyan sokan már nem emlékeznek arra.
Mert olyan szinten még nem tart a diktatúra, de ami késik, nem múlik.
2020. szept. 27. 19:41
Ilyen alapon az ateistákat is felelősségre lehetne vonni. A hit, az nem fér bele a természettudományok kategóriájába.
2020. szept. 27. 20:14
Úgy látom még mindig óriási nehézséget okoz különbséget tenni azok között akik a vírus létezését tagadják, és akik azt mondják hogy létezik a vírus, csak az intézkedések vannak rettenetes mértékben túltolva. Én utóbbi csoportba tartozom, mégis rendszeresen nekem ugranak, és le vírustagadóznak, amikor hisztinek hívom ezt ami most megy. Pedig ez már hiszti. Rengeteg intézkedés értelmetlen és nem a járvány megfékezésére, hanem az emberek szívatására szolgál. Én is annak a híve vagyok, hogy akire veszélyes, az vigyázzon magára és tegyünk meg mindent tőlünk telhetőt hogy segítsünk nekik ellátni magukat hogy minnél kevesebbet kelljen emberek közé menniük, viszont amire nem veszélyes, az hadd élje az életét, hadd dolgozzon, hadd utazzon. Teljesen abnormálisnak tartom emiatt az egész világ megbénítását. Mondom ezt úgy hogy nagyon is hiszek a vírusban, mivel az egyik közeli ismerősöm több lélegeztetőgépen töltött hét után a múlt héten életét vesztette 84 éves korában.
2020. szept. 27. 20:22
16/30 A kérdező kommentje:
Azok után, hogy ilyen veszteség ért téged személyesen van képed hisztinek nevezni a helyzetet? 😰
Szégyeld magad!
Nagyon kedveltem őt és közel állt hozzám, de egy beteg 84 éves emberről beszélünk, akinek alapból is meg voltak számlálva a hónapjai. Valószínűleg ha télen elkapta volna az influenzát, ugyanez lett volna a vége. Tavaly télen hányan is törődtek vele, hogy az inflhenzát tovább adják valakinek, akire nézve akár halálos is lehet? Na ugye hogy senki. Épp ezért hiszti, ami most megy. Eddig egy telet sem maszkban és az élet minden területét megnehezítő, vagy egyenesen ellehetetlenítő korlátozások között töltöttük.
2020. szept. 27. 20:46
15
Jól látod a dolgokat!
A kérdező egy kretén, de komolyan. Az influenza is sok öreg/beteg halálát okozta, de akkor mégse harsogtak az effélék, mert a média nem tömte beléjük a szart.
2020. szept. 27. 21:02
Mert mondjuk létezik egy olyan minden embert megillető jog amit úgy hívnak hogy szólásszabadság? Hogy várhatjátok el tőlünk hogy komolyan vegyük ezt a mizériát amikor a fertőzöttek 90%-a észre sem veszi hogy fertőzött? Sebaj ez aztán tuti megérte a több százezer új munkanélkülit.
2020. szept. 27. 21:42
#11 "Akik most statisztikailag valóban veszélyben vannak, azok a nyugdíjasok. "
Már bocs, de teszek a statisztikádra. Én speciel konkrétan vagyok veszélyben 49 évesen, ahogy a sógornőm is 43 évesen és lehet hogy a fiam is alig 22 évesen. Olyan szívbetegség miatt amivel amúgy évekig, évtizedekig élhetünk még normális életet.
2020. szept. 27. 21:58
További kérdések: