Miért nem vonják felelősségre a vírus tagadókat?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a gödényre meg a haverjaira... Vagy legalább a kamarából zárnak őket ki végleg és vegyék el a praxisukat.2020. szept. 27. 18:42
2/30 A kérdező kommentje:
Itt azért nem ennyiről van csak szó...
2020. szept. 27. 18:55
3/30 anonim válasza:
Úgy tudom Gödény nem tagadja a vírus létezését.
4/30 A kérdező kommentje:
Lehet a szavakat csűrni csavarni. Attól függetlenül a görény és haverjai gyakorlatilag felbújtók közveszélyokozás bűncselekményben!
2020. szept. 27. 18:58
5/30 anonim válasza:
Én pld a Gödényt jogilag támadnám, mert orvosnak adja elő magát youtube videókon, miközbe gyógyszerész..
6/30 anonim válasza:
Egyik oldalon ott van a vírus, másik oldalon meg ott van a gazdaság meg az életünk.
A dolgozó embernek nem jó a vírusozás, azokat kéne felelősségre vonni inkább, akik ezt az egész pánikot keltik.
7/30 A kérdező kommentje:
#6 nincs az a gazdaság aminek az érdekében emberek életét lehet feláldozni.
2020. szept. 27. 19:12
8/30 anonim válasza:
7
De ha nincs gazdaság, még többen halnak meg majd, mint a víruskádban.
9/30 anonim válasza:
Én az ilyen liberónácikat tiltanám be, mint a kérdező!
Persze, szervezz gondolatrendőrséget!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!