Nem kellene szigorúan büntetni azokat akik a "diplomás" embercsoporton bosszúhadjáratokat folytatnak?
26, #27-nek (kérdezőnek):
Jó emberismerő vagyok, te pedig nagyon óvatlan vagy, amikor ennyit "beszélsz" feleslegesen!
Neked vagy "féldisznós" diplomád van, vagy pedig egy aluliskolázott kis nímand vagy, aki bekamuzta a szakiknak hogy diplomás. Ez utóbbit valószínűsítem.
A brutális kisebbségi komplexusoddal, és az ahhoz társuló szintén nagymértékű kompenzálással pedig fordulj szakemberhez. Netán a "diplomádra" alapozva szeretnéd megkapni az ahhoz társuló tiszteletet? Akkor rossz felé keresgélsz. A tiszteletet megkövetelni nem lehet, csak kivívni, vagy kiérdemelni! Senki nem fog neked hasra esni attól, hogy neked állítólag diplomád van. Ki nem xarja le?
Végezetül a reflektálásom:
"Ja persze, előző élményeid alapján diszkriminálsz."
Tehát még a viselkedés, és az előítélet fogalma között sem vagy képes különbséget tenni. Diplomával. XD
#31 vagyok:
Tudod mit árultál el amit nem akartál?
Hogy telibe találtam.
Nem mondták még neked, hogy "bölcs maradsz ha hallgatsz"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!