A YouTube-on le lett tiltva egy videóm hanganyagra való szerzői jogi követelés miatt, tehetek valamit hogy mégis megnézhető legyen Magyarországon?
Figyelt kérdés
Egy számhoz csináltam egy klipet, amiben egyszerűen végigjátszom a hangszeremen az eredeti trackel együtt. Miután feltöltöttem, le lett tiltva egyből Magyarországon. Semmilyen bevételszerzési vagy egyéb kereskedelmi célom nincs ezzel a videóval, de az elég fontos lenne nekem, hogy megnézhető legyen. Mit lehet ilyenkor tenni?2020. aug. 14. 00:12
11/11 anonim válasza:
#6-8, #10-nek:
Én arra adtam meg a választ hogy mit kell tenned.
Azt azért már ne várd el, hogy helyetted el is végezzem! Csináltam már ilyent nem csak audio-CD másolásához, de DVD-ről is vettem le jogvédelmet amikor ezek másolása még jó üzlet volt. De arra is emlékszem hogy nagyjából egy hétig szórakoztam vele mire megtaláltam!
Arra is emlékszem hogy úgy sikerült megtalálni, hogy sorról sorra összevetettem ugyanannak az anyagnak a nem másolható jogvédett, és a már feltört kalózverzióját. Tehát összehasonlító analízist végeztem.
Innentől kezdve csak a puszta kezemre volt szükség bárminek a feltöréséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!