Kire hagyjon mindent a végrendeletében?
En ilyen ember vagyok. Nem vagyok paranoid, de negyven folott szult regi baratnom mikor felvette velem a kapcsolatot, lehetett erezni, hogy szamitas van benne, arra utazik, hogy beleszeressek a gyerekbe es vegrendelkezzek a javara.
Elmenekultem. Talan kesobb megismerek egy csaladot, valakit, akinek onkent vegrendelkezek a javara.
En most altalam hitelesnek tartott intezmenyek javara vegrendelkeztem. De a jovoben, ha megismerek valaki, akkor atirom a vegrendeletem.
Viszont az is lehet, hogy elutazgatom mindenem, plane ha gyogyithatatlan beteg lennek.
Szoval en jotekony celra vegrendelkeznek a helyedben, es kesobb valtoztatnek akar.
Vagy ingatlanert eletjaradekot, ha idos leszel.
5-os vagyok a 0%-ommal.Nem alapitvany javara vegrendelkeztem, de hospice es mas egeszsegugyi intezmeny.
Visszataszito lehet masnak, hogy nem egy potyaleso regi ismerosom felrenevelt gyereket tekintem orokosomnek, es az is, hogy rakosan vilagjarasra koltenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!