Most akkor hogy is van ez a TB befizetés így 2020. július 1.-je óta?
Figyelt kérdés
Két hete voltam az egyik kormányhivatalnál TB ügyben, és beszerettem volna jelentkezni a TB bejelentő lappal, de azt mondták, hogy július 1.-je után már ezt nem fogadják el, és azóta nem is jött tőlük semmi érdemleges infó, hogy akkor hogy is van ez a befizetéses dolog.
Viszont találtam a portfolio-n egy cikket, miszerint július 1.-je után már nem kell külön bejelenteni, ha fizetni akarjuk magunk után a TB-t.
Szóval ezek szerint akkor elég csak annyit tenni, hogy a megadott számlaszámra el legyen utalva a 7710 ft, vagy a csekkes befizetést választani?
Itt az oldalon van e olyan személy, aki most július 1.-je után kezdte fizetni a TB-t, és ezzel kapcsolatban mit tapasztalt?
2020. aug. 2. 22:00
1/1 anonim válasza:
Bementem az önkormihoz szoc. alapon fizetik 1 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!