Banki befizetés bizonylat nélkül - ez így rendben van?
Az egyik banknál már másodszor akadok ki, mert a pénztárnál befizetek nagyobb összeget, elém tolja a nő a tabletet h írjam alá (nem is értem, miért nem ő írja alá, hát én fizetek be ...bár eleve se látni az üres képernyőn h mit ír alá az ember), és nem ad semmilyen papíralapú bizonylatot.
És ennyi. Amikor megh kértem, hogy azért legyen már valami bizonylat a kezemben, nem keveset fizettem be, akkor csapkodva közölte h de legközelebb ezt csak pénzért fognak adni, mert most már minden elektronikusan megy és nem pazarolnak papírra meg nyomtatásra.
Szerintetek? Ez normális? Azaz ha pl a pénztáros elüti egy nullával az összeget, észre se veszem, max ha pl 1 hét múlva szólnak, hogy nem annyit fizettem be, amennyit kellett volna. És hogy bizonyítom?
Szerintetek rendben van ez így? nem akarom elhinni ....
Neked 100%-ban igazad van, de sajnos nem tudom a megoldást, mert ez a trend.
Érdekes, hogy az automatánál a KIVÉT-ről kaphatsz bizonylatot, a befizetésről meg a bankban nem?
Afelől viszont ne aggódj, hogy elüti és megkárosodsz, mert mindenütt kamera van, a kezére irányítva is, ahogy a pénzt számolja, még zsebre sem tudja vágni a differenciát, ami záráskor kiugrik. Így van ez már a boltok pénztárainál is, ahova visszamehetsz reklamálni (nekem volt ilyen) és látszanak még a címletek is.
Kamerafelvételekkel a fenekét kitörölheti, 3 napug örzik.
Kérdező, hívd fel a telefonos ügyfélszolgálatot, kérdezd meg az áfsz mely pontja ír olyat, hogy nem kell bizonylatot adniuk és tegyél panadszt!
hát igen, én elhiszem h nincs semmi rossz szándék mögötte, na de tényleg ha csak elüti és én meg vmiért nem veszem észre akár hetekig se, akkor tényleg már meg se lesz a kamerafelvétel.
igen, a központtal kell akkor ezt tisztázni, de tényleg egy vicc, igazából tök jó ez a trend, fogalmad sincs sok helyen, mit is írsz alá. legyen az a GLS futár vagy a bank, csak az üres tabletet látom ... komolyan nem értem, na az meg a másik ha galiba van, és komoly, és bírósági ügy lesz belőle, el se fogadhatnak olyan aláírást, ami nem sk, nem? úgyhogy még az értelmét se látom ... eleve arra rendezkednek be h érvénytelen aláírásokat gyűjtenek?
Ami az email fiókodra érkezik, pdf formátumban.
de még olyan se érkezett .... na meg ha küldenének is, ugyanott vagyok. hogy bizonyítom, ha nem stimmel az összeg? (ugye a kamerát beszéltük, vagy sikerül, vagy nem)
na midnegy eddig kicirkuszoltam h márpedig akarok papírt róla, kíváncsi vagyok, legközelebb mégis menyi pénzt óhajtanak kérni érte, és akkor botrányozok ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!