Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Túltartózkodás Brazíliában! H...

Túltartózkodás Brazíliában! Ha kibukok milyen következményekkel számolhatok? Ugye letartóztatásba nem kerülhetek? Alább a történet

Figyelt kérdés

Én már március 14 óta vagyok Brazíliában,most per pillanat Manausban. Mivel maximum 90 napig lehet brazilban vízum nélkül tartózkodni és ez már 2 hónapja lement,bőven van túltartózkodás.

Ha kibuknék,akkor kiutasítanak,azt tudom. De kerülhetek idegenrendészeti letartóztatásba (vannak személyi okmányaim és hajlandó vagyok a hatóság utasításait követni)?

Ha megtörténik a kiutasítás,nem muszály pont magyarba visszajönni,mert ugyebár Magyarország EU-s tagállam,tehát Németországba is vehetek vissza repülőjegyet?

A válaszotokat köszönöm!

#szabálysértés #tartózkodás #koronavírus #jog,politika #rendőrség,jogok #utazás,nyaralás
2020. aug. 1. 19:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Letartóztatnak, majd ha idehaza nem vagy veszélyben, akkor deportálnak. És kit érdelek az EU? Nem EU, hanem Magyar állampolgár vagy, így ide küldenek.
2020. aug. 1. 19:44
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
Vehetsz jegyet Németországba vagy Portugáliába de Magyarországba nem mivel nincs közvetlen járat Brazíliával.
2020. aug. 1. 20:41
 3/4 anonim válasza:
100%
Kizárólag Magyarországra jöhetsz.
2020. aug. 2. 18:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Na, azóta?
2023. júl. 11. 14:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!