A Nemzetközi Büntetőbíróság elfogatóparancsot adott ki Netanjahu ellen, mi lesz ebből?
Az izraeli, mondjuk ki, zsidó műállam két vezetőjére adtak ki elfogatóparancsot. Nyilvánvalóan közel áll Izrael a népirtáshoz, bár szerintem régen benne van, sok háborús bűnt követnek el az izraeliek sajátos erkölcsük miatt a gázai koncentrációs tábor elleni agresszíó során. Szándékosan károkat okoznak, ártatlanok hunynak el, éhínség tombol, stb.
Netanjahuék undorral tekintenek erre a fejleményre, és a legigazságosabb háborúnak nevezik a koncentrációs táboruk módszetes elpusztítását. Ez jellemző az erkölcsi szintjükre. Szerintük ez antiszemitizmus... Mi lesz ebből? Lehet, hogy elkapják majd, vagy inkább nem megy többet külföldre a zsidó kormányfő? Visszanyalt a fagyi? Nem gondoltak rá a nürnbergi per után hogy a másik oldal is felelősségre vonható lesz?
Ez csak egy újabb Dreyfus per, és ugyanaz lesz a vége is.
Azon túl, hogy nincs semmi alapja, (csak példalént amikor Gázában a nyáron kitört a járvány, akkor Natanyahu utasitására kapott Gáza minden gyereke védőoltást gyermekbénulás ellen), igy a szekszuális zaklatás miatt bajba keveredett ügyész eljátszhatja majd az áldozatot.
#7. "minimum átengednie segélyszállítmányokat"
Ennek például nemhogy maradéktalanul eleget tesz, de jócskán túl is teljesít. Ha a lakossághoz nem jut el, az sajnos nem Izraelen, hanem a Hamászon múlik.
"így a felelősség Izraelé okt 7-én is"
Ez így sajnos nagyon terroristavédő duma.
"De már maga okt 7 is Izrael hibája"
Ez meg sima áldozathibáztatás. Béna.
Egyébként nem gondolom magam elfogultnak, nagyon sok bajom van a zsidókkal is, de ebben a kérdésben speciel velük vagyok. A két fél közül egyértelműen Izrael az, amelyik megpróbál jogállamként viselkedni. Ellenfelének pedig semmi sem számít, és ezt képtelen vagyok támogatni, még ha látom is Izrael visszataszító viselkedését is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!