Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A Nemzetközi Büntetőbíróság...

A Nemzetközi Büntetőbíróság elfogatóparancsot adott ki Netanjahu ellen, mi lesz ebből?

Figyelt kérdés

Az izraeli, mondjuk ki, zsidó műállam két vezetőjére adtak ki elfogatóparancsot. Nyilvánvalóan közel áll Izrael a népirtáshoz, bár szerintem régen benne van, sok háborús bűnt követnek el az izraeliek sajátos erkölcsük miatt a gázai koncentrációs tábor elleni agresszíó során. Szándékosan károkat okoznak, ártatlanok hunynak el, éhínség tombol, stb.

Netanjahuék undorral tekintenek erre a fejleményre, és a legigazságosabb háborúnak nevezik a koncentrációs táboruk módszetes elpusztítását. Ez jellemző az erkölcsi szintjükre. Szerintük ez antiszemitizmus... Mi lesz ebből? Lehet, hogy elkapják majd, vagy inkább nem megy többet külföldre a zsidó kormányfő? Visszanyalt a fagyi? Nem gondoltak rá a nürnbergi per után hogy a másik oldal is felelősségre vonható lesz?

nov. 22. 06:56
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
A mohamedán hölgy ismét elemében van.
nov. 22. 10:55
 22/39 A kérdező kommentje:

Szomorú hogy a világ támogatja ezt a háborús bűnöst. Nem csak Gázában gyilkol Netanjahu rezsimje.

Amúgy Gáza egy börtön, amit Izrael hozott létre. Tehát nem Gáza a probléma oka és a bűnös. Hanem aki létrehozta...

nov. 22. 13:30
 23/39 anonim ***** válasza:
terroristat olni nem haborus bun.
nov. 22. 15:52
 24/39 A kérdező kommentje:
Akkor a gamaszosok nem igazán bűnösök. Minden izraeli támogatja az állami terrort.
nov. 22. 16:19
 25/39 anonim ***** válasza:

Mi az, 1000 halott muszlim terrorista?

Nem tudom, de jol hangzik.

nov. 22. 16:42
 26/39 A kérdező kommentje:
Gusztustalan terroristának nevezni meggyilkolt kisgyerekeket.
nov. 22. 16:52
 27/39 anonim ***** válasza:
Bizony, kérdező! Különösen a csecsemőket, akiknek a gyikosok lenyiszálták a fejét.
nov. 22. 16:55
 28/39 A kérdező kommentje:
Zsidó hazugság, propaganda... egy gyerek halt meg összesen. De jól hangzik.
nov. 22. 17:00
 29/39 anonim ***** válasza:

Sajnos a muszlim terroristaknbak nem szamit az emberi elet.

Jol mondta az a zsido politikus, hogy a kozel-keleten akkor lesz beke, ha az arabok jobban fogjak szeretni a gyermekeiket, mint ahogyan a zsidokat gyulolik

nov. 22. 17:00
 30/39 anonim ***** válasza:

Beszéltem telefonon egy ismerőssel, aki Izraelben van kint valami ideiglenes munkán. Ő mesélte, hogy a szomszédja, - aki zsidó - az elsők között volt a megtámadott kibucok segitségére sietők között.

"Valami furcsa volt az úton. Fölvettem. Egy halott csecsmő. De hol a feje? Pár méterrel arrább találtam meg a fűben. Elgurulhatott, amikor levágták."

nov. 22. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!