Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nem tud semmit csinálni a...

Nem tud semmit csinálni a rendőrség?

Figyelt kérdés
Elmentem keresni egy örömlányt. Láttam, ahogy egy nagy darab C épp bántja az egyiket; felismertem, mert voltam vele párszor. Kiszálltam, és próbáltam leállítani. Én nem vagyok egy verekedős típus, szóval értitek, behúzott egyet, és kb. ki is ütött. Szegény lányt magával rángatta, és ordibált vele, hogy ne itt csinálja az utcán a cirkuszt, és hogy ezért otthon számol vele. Nem akartam pattogni, fogtam, bementem a rendőrségre, és azt a választ kaptam, hogy azon a környéken a kamerák nem is működnek, és ismeretlen személy ellen tudok feljelentést tenni testi sértésért, de a lányt nem hozhatják el, mert az az ő dolga, hogy kikkel vagy kivel él. Azt is mondták hogy nem biztos hogy élő kerül a férfi.
ma 14:27
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
Nem próbáljuk megmenteni, azt aki nem akarja hogy megmentse valaki
ma 14:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Tudna, csak nem akar...

#1 Azért ez nem ilyen egyszerű...

ma 14:48
 3/8 anonim ***** válasza:
11%
Had verje mit szólsz bele?
ma 14:49
 4/8 A kérdező kommentje:
#1 és #2 szomorú hogy ennyire rossz indulatúak vagytok.
ma 15:35
 5/8 anonim ***** válasza:

#2 vagyok

Ebben mi volt rosszindulatú?

Annyit mondtam, hogy a rendőrség láthatóan nem akart ezzel foglalkozni...

ma 15:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tud. Felén is vannak ilyen lányok. A rendőrség akkor tud valamit csinálni, ha a lány tesz feljelentést, de..... Ezek a lányok, gyakorlatilag rabszolgák. Tesz feljelentést, felveszik és hazaküldik, majd kap értesítést. Na és ilyenkor hová menjen? Kilép a rendőrségről, egy órán belül, valahol egy pincében kegyetlenül össze lesz verve. Elég sok lányt egyszerűen valahol megvesznek. Nem tud hová eltűnni. Láttam olyat, akinek 40-50 csikket nyomtak el a hátán. Volt akinek a karjait törték el. Attól nagyon messze vagyunk, hogy feljelentést tesz egy ilyen lány és kivizsgálásig védett ház.Többek között ezért nem írják alá az isztanbuli szerződést, mert ilyenekre is kellene költeni. Vagy is ebben az országban a nők, gyerekek védelme, csak szöveg.
ma 16:36
 7/8 A kérdező kommentje:
#2 ellnezest 3 akartam írni
ma 17:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"Ezek a lányok, gyakorlatilag rabszolgák."

Itt van az eb elhantolva. A lány a strici tulajdonát képezi.

ma 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!