Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ebben az esetben a tulaj...

Ebben az esetben a tulaj tényleg köteles hazarepülni hogy beengedje a szomszédját?

Figyelt kérdés

Pl a szomszéd drónja lezuhan, de a tulaj külföldön van, ugye egy azonnali repjegy oda vissza meg bőven 100 ezer ft felett van, lehet a drón nem ér annyit.

Amúgy valós történet, nem rég az utcánkban tényleg történt egy ilyen de normálisan lerendezték tudom szerint mert távoli rokonok (hazapostázta a kulcsot ha jól tudom), de ellenkező esetben mi történne? Én pl egyik szomszédomnak sem merném elpostázni a kulcsot külföldről (kissebbségiek sajnos, sok gond van velük), haza meg csak akkor jönnék ha térítenék a repjegyet és a kiesett bért ami meg tuti drágább eleve mint egy középkategóriás nem játék drón.

Jogi szempontból ez hogy van?

2020. júl. 31. 11:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Körbe is röhögnék a rendőrségen, ha bemenne azzal, hogy hivatalos személy jelenlétében törjék már fel neki a szomszéd házát, mert a kertbe repült a drón. Így járt a barom, majd visszakapja, addig meg gondolkodhat azon, hogy miért nem jó ötlet lakott területen ész nélkül drónozni.
2020. júl. 31. 18:31
 12/12 anonim válasza:
Ha visszatér megkapja
2020. aug. 1. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!