Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Írjak egy emailt, vagy jelents...

Írjak egy emailt, vagy jelentsem fel a várfürdőt?

Figyelt kérdés
Húgyúti fertőzést szedtem össze a Gyulai Várfürdőben. Amint hazaértem, véreset pisiltem. Tegnap kórházban voltam, megállapították a fertőzést és mivel máshonnan nem szedhettem össze, csak a fürdő maradt. Írjak nekik csak egy sima emailt, vagy ez már feljelentést érdemel?

2020. júl. 30. 20:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
De amugy miert kell mindenkibe belekotni, beperelni, feljelenteni? Ha elkapod a koronavirust, beperelned a kinaiakat? Egyaltalan nem 100% hogy a furdobol kaptad el.
2020. júl. 30. 21:12
 12/14 anonim válasza:
100%
Volt hogy egy néven nem nevezett hazai fürdő latogatast kovetően napokig nem matrast meg bennem étel. Voltam dokinál. Adott szentablettat és 5 nap múlva újra el mertem hagyni a lakást. Ha fürdőbe, vagy olyan helyre megy az ember, ahol vannak mások is, akkor annak lehetnek következményei. Viszont senki nem kényszerített, hogy fürdőbe menj :) Viszont fontos, hogy mindenki akkor menjen emberek közé ha egészségesnek érzi magát. Semmilyen kórt nem szép dolog szetszorni! :)
2020. júl. 30. 21:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Először úgy olvastam vérfűrdőt :xd

Azt hittem rosszul írtad le a címbe Kappa

2020. júl. 30. 21:20
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mit gondoltál, hogy egy nyilvános vadidegen turisták által közkedvelten látogatott fürdőben steril, kórokozómentes víz lesz?? A fürdők/strandok már csak ilyenek, hogy elkap ezt-azt az ember... Egyébként se tudod bizonyítani...
2020. júl. 31. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!