Mit jelentsen, hogy eddigi (25) éveim alatt kb 3 lányt láttam akivel el lehetett egyáltalán beszélgetni? Vmi baj lesz velem szerintem.
Mivel már mindenhonnan csak a szex és az erkölcstelenség folyik, a legtöbb mai gyermek már 12 éves korában elkezd szexelni amikor már a testi adottságaik meg vannak de agyilag sehol sincsenek, emiatt teljesen kiégnek, nem érdekli őket semmi, és így telnek az éveik, ilyen felnőttek lesznek.cigiznek, drogoznak mert azt suggalják a videóklippek a tv és minden egyéb, hogy az a menő ha van tetkód, piercinged, cigizel, drogozol, bárkivel bármivel bárhol lefekszel...
Talán emiatt van az, hogy nagyon kevés fiatal van akikkel tényleg mindenről ellehet beszélni...
kb annyit lehet csacsogni, hogy megvan a diploma hű de jó, már van melóhely meg esetleg egy macska..
semmi gyerekkori izgalom vagy nyomor vagy bármi amit megtalálok az én múltamban is..
és még az a szép, hogy mondom ezt viszonylag kommunikatív emberként..
vmi bűzlik nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!