13 évesen ihat alkoholt?
Figyelt kérdés
Szilveszterkor?
170cm, és 85kiló!
2020. júl. 29. 17:13
4/15 anonim válasza:
Én ennyi idősen már ittam, és a jelenlétemben a gyerekemet is engedném egy pohár pezsgővel koccintani.
Júliusban döntitek el, szilveszterkor engednétek-e? Ti aztán előrelátóak vagytok! :-)
Amúgy 13 évesen 85kg, az nagyon nagy baj. Ez nem tartozik a kérdéshez, de ebben nagyon sürgősen lépni kellene, akár orvos segítségével.
5/15 anonim válasza:
Nem. Egy pohár pezsgővel minek? Igyon gyerekpezsgőt!
6/15 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem látszik, mert magas, és sokat jár edzeni!
2020. júl. 29. 17:22
7/15 anonim válasza:
Egy pohár pezsgőt miért ne? A nagy alkoholellenzők tisztában vannak vele, hogy egy katolikus gyerek már 8-9 éves korában, elsőáldozáson is fogyaszt bort?
8/15 anonim válasza:
Igen, tisztában vagyunk vele, hogy elsőáldozáskor lecsúszik 1 KORTY misebort, ami nem egyenlő egy pohárral. Ennyi erővel nyugodtan rá is gyújthat, a kocsit is használhatja. Mert áh csak egy cigit szív, csupán az utcában ül volán mögött.
10/15 A kérdező kommentje:
#9 41 éves vagyok, ha eddig nem esett le, hogy nem rólam van szó...
2020. júl. 29. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!