Ha valaki scippa antidepresszanst szed ihat alkoholt néha? Befolyasolja a gyógyszer hatasat?
Figyelt kérdés
2019. nov. 2. 12:20
2/14 A kérdező kommentje:
Az oké, h ra van írva, hogy kerulendo, de az en orvosom szerint lehet néha inni mellette gondoltam megkerdem itt velemenyeket.
2019. nov. 2. 12:33
4/14 anonim válasza:
"de az en orvosom szerint lehet néha inni mellette"
Gyorsan cseréld le ezt a sarlatánt, amíg nem késő! Nem, nem lehet inni semmiféle ilyen gyógyszer mellett. Egy bonbonmeggyet megehetsz, egy hónapban egyszer. Maximum.
5/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
Amúgy mar fél eve nem ittam alkoholt.
2019. nov. 2. 13:04
6/14 anonim válasza:
Ha az orvosod szerint lehet, akkor mi a kérdés?
7/14 A kérdező kommentje:
Jaaa, hat, mert egyik ismerosom pszihiatere szerint veszelyes.
Gondoltam itt is rakerdezek a velemenyekre, mert mindenki mast mondd.
2019. nov. 2. 13:24
8/14 anonim válasza:
Simán ihatsz rá ha már be van állítva. Én 10mg Olanzapin(antipszichotikum)-ra is ráittam. Tökéletesen hatott az alkohol semmi bajom nem volt. Viszont azért hányásig ne idd magad. Az első pár válaszolónak akik azt mondják hogy nem lehet, megy a lepontozás.
9/14 A kérdező kommentje:
Koszonom!!!!
Fogok is 2 havonta!
Igyatok ti is néha valaszolók
2019. nov. 8. 10:54
10/14 anonim válasza:
De csak akkor igyál rá ha már nem szedsz mellé nyugtatót illetve ha nem szedsz egyéb idegrendszerre ható gyógyszert mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!