Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ahhoz, hogy választáskor ne...

Ahhoz, hogy választáskor ne szavazhassak,milyen lehetőségek vannak?

Figyelt kérdés

2020. júl. 27. 20:59
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:

Jézusom, magadtól vagy ennyire, vagy már segítenek ebben?

Mi ebben az oltári nehéz: Aki nem megy szavazni, annak semmi beleszólása nincs, egyik párt sem kap tőle szavazatot, és ennyi.

Ha 1000 emberből 500 megy el, akkor az 500 ember szavazatainak arányát nézik, ennyi.

2020. júl. 28. 01:25
 42/54 A kérdező kommentje:
A 2018-as választáson a Fidesz 49 - a többi 51 % kapott.
2020. júl. 28. 01:27
 43/54 anonim ***** válasza:

[link]

Igen, 70%-os részvétellel, mi ebben most a kérdés?

2020. júl. 28. 01:29
 44/54 anonim ***** válasza:
A többi meg hiába 51 összesen, ha nem egy pártot alkot, ebben sincs semmi.
2020. júl. 28. 01:30
 45/54 A kérdező kommentje:
Pedig hidd el:A választási rendszer megalkotója az otthonmaradókra úgy tekint hogy ők nem akarnak változást.Mert ha akarnának akkor elmennének szavazni.Az hogy te megfáztál vagy nincs kedved kimozdulni otthonról,vagy nem tetszik a felhozatal, az senkit nem érdekel.Statisztikailag 1 szavazat és ennyi.
2020. júl. 28. 01:39
 46/54 anonim ***** válasza:

"Pedig hidd el:A választási rendszer megalkotója az otthonmaradókra úgy tekint hogy ők nem akarnak változást.Mert ha akarnának akkor elmennének szavazni.Az hogy te megfáztál vagy nincs kedved kimozdulni otthonról,vagy nem tetszik a felhozatal, az senkit nem érdekel.Statisztikailag 1 szavazat és ennyi."

Bizonyíték?

2020. júl. 28. 01:40
 47/54 anonim ***** válasza:

És mutasd már meg, azt az otthonmaradott 30% nyi ember szavazatát hova tették hozzá???

Nem ment el szavazni, nem létezik, pont. Nincs olyan, hogy mi lett volna ha, nem tudom ebben mi olyan komolyan bonyolult dolog. Hivatalos szóval kifejezve tartózkodott, ennyi.

2020. júl. 28. 01:42
 48/54 A kérdező kommentje:
Akkor ezekszerint megvezettek? Jó lenne tudni ki kommunikálta így,és miért.Nem én találtam ki,és a #20 hsz linkje( https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__.. ) bizonyítja hogy nem csak én hallottam róla...De az egyfordulós választáshoz volt köze úgy rémlik.Itt kellene keresgélni [link]
2020. júl. 28. 02:31
 49/54 anonim ***** válasza:

Azt ott sem írják sehol, hogy a nem szavazók bármin változtatnának, max annyi, hogy nagyobb statisztikai bázisból jönne ki az eredmény.

Azzal, hogy nem megy el egy ember, azzal nem veszít egy párt se de nem is nyer semmit, mivel nem lehet tudni, hogy - feltételes mód - ha elment volna szavazni, és ha érvényesen szavaz akkor kire tette volna.

Egyedül a beérkezett, érvényes szavazatok számítanak.

2020. júl. 28. 02:37
 50/54 anonim ***** válasza:
0%

Az ilyeneket honnan szalasztják?

-----》"Aki nem megy szavazni,azt úgy értelmezik, neki ez megfelelő,és ez egy szavazat a kormánypártra.Törvénybe van foglalva."

2020. júl. 28. 08:22
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!