Ha a főnököd szexuális mozdulatot tenne többször, mit tennél? Hagynád a fenébe az egészet, vagy pereskednél az alábbi esetben?
A szóba jöhető bűncselekmények nagy részének elévülési ideje ugyan valóban 5 év, tehát még benne vagy, viszont szinte mindegyik magánindítványra üldözendő. A magánindítványt pedig az elkövető kilétéről való tudomásszerzést követő 30 napon belül elő kell terjeszteni. Tehát büntetőeljárásban nem fogják már felelősségre vonni.
Magánjogi eljárást esetleg indíthatsz, kérdés, vannak-e pl. tanúid.
Biztos megkérdeztem volna, hogy adjak-e egy nagyítót és egy csipeszt, mert nem sikerül megtalálnia...
HRnek jelenteni kellett volna azonnal
Én, férfi létemre is a nők mellett vagyok ilyen zaklatásos ügyekben, de te igazán elmehetnél a sunyi p.tsába.
Mit képzelsz, azért feljelentenél valakit mert igazgatja a zacskóját, ráadásul négy évvel a történtek után?
Mit szólnál, ha ő jelentene fel, hogy állandóan a f.szát bámultad?
Sztem neked éppen az a bajod, hogy régen volt f.sz alattad.
Az elévüléssel kapcsolatban:
A magánindítványra üldözendő cselekmények esetében ha nincs akadályoztató körülmény, akkor harminc napon belül meg kell tenni a feljelentést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!