Szabad betörni ablakot, ha látom, hogy a kutya feltekert ablaknál a kocsiban van egy parkolóban (miközben pl gazdái boltba mentek), és nagyon meleg van kint?
Figyelt kérdés
Amerikában ha jól tudom szabad, de itthon is? Vagy vannak feltételei, hogy pl X fok felett lehet csak? (Jó ez elég hülyén hangzik, tuti nincsenek ilyen feltételek akkor sem, ha meg lehet ezt csinálni)2020. júl. 12. 14:51
12/25 anonim válasza:
Alighanem a tulaj nem lesz ilyen elővigyázatos, és nem fogja itt megkérdezni, hogy szabad-e betörni az orrodat. Pedig megérdemelné, hogy az övét törjék be.
13/25 anonim válasza:
Az a szép, ha kiderül, hogy az állóklíma működött az autóban és a kutya 22 fokban hűsölt odabent.
14/25 anonim válasza:
#13 Szerintem olyan kocsiban amiben van állóklíma, be nem engedné a gyöngybézs kárpitra a kutyát a tulaj :D
15/25 anonim válasza:
kánikulában ez lenne a legjobb autófeltörési módszer , viszünk magunkal egy kutyát/macskát betörjük egyikoldalt állat berak töretlen oldalról pedig fotózunk
16/25 anonim válasza:
Valamelyik nap volt a tévében is erről szó, csak rendőr törheti be az ablakot
Tehát ha kutyát látsz az autóban akkor te nem törheted be az ablakot, hanem hivod a rendőrséget és majd a kiérkező rendőr betöri az ablakot és kimenti a kutyát
17/25 anonim válasza:
Beidéztem a jogszabályt, és még mindig képesek vagytok azt a marhaságot írni, hogy csak rendőr tehet meg.
Jó, legyen. Esetében mi a jogalap?
18/25 anonim válasza:
Rendőrt kell hívni, pláne, hogy egy csomó kocsiban van állóhelyzeti klíma
19/25 anonim válasza:
A rendőr milyen ibdokkal törheti be az ablakot?
20/25 anonim válasza:
Csak rendőr. Honnan tudod nem megy a klíma vagy csak 2 percre szaladt be a boltba. Még utánad neked kell bizonygatnod és téged jelentenek fel szándékos kár okozás miatt. Gondolkozz már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!