Köteles vagyok vinni a nagyszülőkhöz a fiam?
Kisfiam 5 hónapos. Átlagos kis "család" vagyunk. Apa néha velünk lakik néha nem. Anyóssal egyáltalán nem vagyok jóban. Lenéz engem és a családomat is. Ismerősöknek ócsárol, szidalmaz, megaláz mások előtt. (Szerencse, hogy a fodrásza, és a körmöse is ismer minket) Ezért én nem nagyon akarom, hogy a kisfiammal találkozzon.. csúnyán beszél vele, (kis köcsög vagy stb.) Ha itt van szegény fiam mindig torkaszakadtából ordít. Anyós nem tudja felfogni hogy nem neki hanem magamnak szültem a fiam. Szerintetek köteles vagyok vinni a fiam? Köteles vagyok elengedni, sétálni vele? Köteles vagyok beengedni ezt a boszorkányt (már bocsánat) a fiam életébe?
Engem szidhat, nem nagyin zavar, de hogy apukámat alkoholistának elhordja, mert öcsém ballagásán picit berugott, anyukámat meg "redvából kikapart" kis senkinek tartja azt nem vagyok hajlandó eltűrni. Szerintetek?
Kedves 20!
Ez esetben egyáltalán nem került volna sor a találkozásra.
Amugy 14 évesen nem teheti ki a gyereket, de mindegy.
22!
Nyilván nem. Edd meg a kekszedet nyugodtan.
Az nem semmi.
Ne érezd szarul magad emiatt, nem tehetsz arról, hogy ilyen...
Ugyan ez volt nálunk is, azota a gyereket se akarja látni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!