Nagyszülőként mit illik vinni az 1 éves fiúunoka keresztelőjére ajándéknak?
Mi a nagyszülőktől egy ékszerszettet kaptunk (1 pár fülbevaló és egy nyaklánc), aranyból, a fülbevalón 1-1 szem gyönggyel, a nyakláncon 5 szem gyönggyel. Nagyon szép.
Hordani nem hordja, de majd ha nagylány lesz, hordhatja.
A másik nagyszülőtől egy 50000Ft-os takarékbetétet kaptunk, amire majd mi is gyűjtjük neki a pénzt.
Ha megengedheted magadnak, te is adj neki valami maradandó dolgot, például egy nyakláncot. Vagy kérdezd meg a szülőknek mire lenne leginkább szükségük.
(Előző)
szerintem is az a legjobb ha megkérdezitek mire van szükségük!
Nállunk a nagyszülők állták a bulit(3 fogásos kaja,süti,pia stb)viszont a keresztszülőktől egy utazóágyat kapott mert tudták,hogy olyanunk még nincs!
utolsó vagyok!
Esetleg Start számla nyitása???
Szerintem is kérdezd meg a lányodat/menyedet, mire lenne szükség.
A fiam ezt kapta maradandó ajándékként: rózsafüzér, ezüst kiskanál a neve és a dátum vésetével.
Illetve praktikus dolgok: ruha, pelenka. Én nagyon örültem, hogy a szüleim ilyen leleményesek.
A fiam az 1. szülinapjára szintén tőlük autónyeremény-takarékbetétet kapott, sztem az is nagyon jó ötlet.
Az én fiamnak sajnos csak a nagymamái élnek.
Anyukámtól kapta a tortát, és 20 ezer forintot. A másik nagyitól semmit - "gyere kapsz egy puszit, nincs pénzem másra"- ezt mondta, ami csak azért bánt nagyon, mert nyugdíjas, dolgozik, és egy lakása ki van adva bérbe.
Ehhez képes anyukám egyedül neveli a húgomat, aki egyetemista még.
Mivel szinte mindenkitől pénzt kapott a fiam, nyitottunk neki egy számlát, és betettük a pénzt. Amit azóta kapott, az is ott van, így 4 évesen már majdnem 300 ezer forintja van.
Az ékszer is jó ötlet, de nagyon tetszik az autós betétkönyv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!