Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A bírőnő vajon ezért volt...

A bírőnő vajon ezért volt velem nagyon kedves, mert messzről mentem?

Figyelt kérdés

Lehet így furcsán hangzik, de amikor februárban voltam előkészítő űlésen, akkor nagyon kedves volt velem a bírőnő, pedig vádlott vagyok. A tárgyaló előtt vártam az űlés kezdetét, a bírónő jött, ott volt az akkori kirendelt védő és a bírónő megkérdezte tőlem, hogy szeretnék-e beszélni a védőmmel, ha igen, akkor ott a folyosón hagy időt beszélgetni, mondtam 5 percet és azt mondta, hogy -nyugodtan-.

Bent a tárgyalóba is nagyon kedves volt és rendesen kedvesen monda a jogaimat is.

A bíró tudja, hogy hol lakom és, hogy 140 km-ről elmentem oda hozzájuk.

Azért volt olyan kedves, mert messziről mentem vagy ő lehet olyan fajta?

Nem véletlenűl kérdezem, mert volt már olysn, hogy voltam büntetve és a tárgyalás végén a bíró ott is kedves volt és mondta, hogy mostmár vigyázzon magára, jóakaratból mondja.

2020. júl. 10. 20:35
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
"messziről"
2020. júl. 10. 20:37
 2/13 anonim ***** válasza:
Ezt a témát mind nagyon unjuk már. Hányadik ilyen kérdésed ez, 10 körül?
2020. júl. 10. 20:50
 3/13 A kérdező kommentje:
Szoktam kérdezgetni témával kapcdolatban, azonban annyi a kikötés, hogy amely kérdést feltett egy felhasználó, UGYANAZT a kérdést mégegyszer nem teheti fel.
2020. júl. 10. 20:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te miért teszed fel ugyanazt a kérdést újra és újra?
2020. júl. 10. 21:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy debil kretén. Más szóval mongolidióta.
2020. júl. 10. 21:24
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi okuk lenne bunkózni veled? Figyelj, ezek az emberek kegyetlenül sokat tanultak, és az intelligencia kizárjá a bunkóságot. Te eltudod képzeli, ahogy Albert Einstein lekezelően viselkedett bárkivel?
2020. júl. 10. 21:27
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Vajon a diliházban is kedvesek lesznek?
2020. júl. 10. 21:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Előbb utóbb úgyis lecsuknak ha így viselkedsz!
2020. júl. 11. 07:03
 9/13 A kérdező kommentje:

Nem erről van szó.

Egyetlen egy normális választ kaptam.

Nem tudom miért kell így viselkednetek, de én nem haragszom rátok.

2020. júl. 11. 12:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Mert nem mindenki tolerálja az ilyen színtű kérdés. Figyelj, én is kérdeznék tőled. Van a szomszédban egy kiscica, kicsit félénk még, a mamija senkit sem enged a közelébe, csak engem. Szerinted miért ilyen kedves velem a cica-mama? Lehet tetszem a kis-cicának?
2020. júl. 11. 14:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!