Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért támadnak rá a behajtókra...

Miért támadnak rá a behajtókra a bűnözők csak azért, mert jogosan elő keleltt állítaniuk őket?

Figyelt kérdés

Patty Majo csatornáján van egy videó, ahol a bail enforcement-esek előállítanak pár embert. De azok nem hagyják magukat. Nem hiszme, hogy kitalált történet, mert vér is folyt. 5-en vagy 6-an feketék elkezdik verni és a földre teperni az egyedül lévő fehér rendőrt, aki a munkáját végzi. Ezt a szégyent. Miért kell ezt? El kell viselni a következményeket!

Most komolyan nekik áll feljebb? Már azzal bűnözővé váltak ,hogy elmenekültek.

2020. júl. 6. 01:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

10. látom nem sok iq-d van. Mégis honnan veszed, hogy 10 bűnözőtől már mindegyik az? ha feri megöl egy embert ettől még péter nem lesz bűnös :D

csak egy kérdést tettem fel arról, hogy mijen jogon támadnak meg rendőröket. Bőrszíntől függetlenül.

2020. júl. 6. 15:38
 12/20 anonim ***** válasza:

"6-an feketék elkezdik verni és a földre teperni az egyedül lévő fehér rendőrt"

Mindenki tudja hogy csak négerezni akartál egyet.

2020. júl. 6. 16:22
 13/20 A kérdező kommentje:
hallod tűnj már innen. 42-en nyomtak eddig unlike-ot a kommentedre. a többi kettőre pedig 34 és 37. ELéggé egyértelmű, hogy ki a rasszista. Ha nem értenéd, akkor segítek. TE! Véded a bűnözőket, ráadásul bőrszíntől függően. Én ennek az lóellentettjét teszem. nem érdekel a bőrszín, a bűnöző az bűnöző, az ártatlan az ártatlan. ha elmegy melelttem egy fekte ember, akkor köszönök neki és elmegyek mellette. Ugyanezt teszem egy fehérrel. ha egy fehér ember bűnt követ el, akkor emg kell büntetni. ha egy fekete teszi, akkor is. Egyenlőek vagyunk nem? Sokan feketék nem így gondolják. Erről is szól a videó. Erre TE itt rasszistázol. Magadat járatod le.
2020. júl. 6. 18:32
 14/20 anonim ***** válasza:
Kérdező hagyd, ezt élvezi hogy felhúzod magadat a kommentein. De a másfél zöld pipa akkoris mindent elmond a kedves válaszólóról. De annak is meg van az előnye, mondjuk erre a válaszomra nyomott unlike-ja keveset fog érni :)
2020. júl. 6. 18:35
 15/20 A kérdező kommentje:
14: az én likeom után meg főképp :d
2020. júl. 6. 19:12
 16/20 anonim ***** válasza:
Vicces amikor a rasszisták feljönnek ide vergődni aztán meg lájkolják egymást.
2020. júl. 6. 19:15
 17/20 A kérdező kommentje:
16: te leszel az első akit megverünk, mert rasszista vagy.
2020. júl. 6. 19:19
 18/20 anonim ***** válasza:
#17 Adom :) Rasszisták vagyunk a rasszistákkal szemben xddd
2020. júl. 6. 19:20
 19/20 A kérdező kommentje:

18: "de őt nem szabad, mert neki jogai vannak" :D xddd

Police: arrests a black person with a good reason

Everyone: RaCiSt

Cop: get on the ground

Criminal: let’s jump him

cop:starts tases criminal

Criminal: that’s racist

2020. júl. 6. 19:22
 20/20 anonim ***** válasza:
#19 tudom hogy nem szabad bántani, tipikus aki nem lát mást, csak a saját jogait meg a másik kötelezettségeit xdd
2020. júl. 6. 20:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!