Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tegyek feljelentést, ha a...

Tegyek feljelentést, ha a kiskorú fiamat közterületen bántalmazták?

Figyelt kérdés
17éves a fiam, és rajong a motorkerékpárokért. Tegnap délután egy barátjával sétáltak a városban és megpillantottak egy ritka motorkerékpárt, ami a fiamnak nagyon tetszik. Nem tett kárt benne, csak felült rá, hogy a barátja lefotózza. Pont akkor érkezett meg a motor gazdája, és a fiamat hátúlról a földre rántotta, majd káromkodva elzavarta a gyerekeket. Hazaérve a fiam elpanaszolta a történeteket, de sajnos nem tudja megmondani, hogy ki volt az a bunkó motoros. Tegyek feljelentést, hátha volt a környéken térfigyelő kamera?

2020. jún. 25. 11:24
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

enyi erővel mindenki tartsa a garázsban a kocsiját/motorját mert félti hátha valaki ellopja, megkarcolja esetleg felborítja?

te nagyon nem érted

2020. júl. 14. 17:43
 32/40 anonim ***** válasza:
90%
Merre szoktál közlekedni? Csak mert én meg ellenállhatatlan vágyat érzek a táskád/hátizsákod taperolására és az azzal valófényképezésre.
2020. júl. 14. 17:53
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

Bizony, amikor felül egy ismeretlen a motorra, eldőlhet, és baja is lehet.

A motornak is, az ismeretlen embernek is.

És a motorbiztosítás érvényes arra?

2020. júl. 14. 17:54
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg megėrdemelte,mėg szėp ėn sem hagynàm hogy minden hülyegyerek felüljön a motoromra,amiėrt megdolgoztam,hogy jön akàrki is ahhoz,hogy a cuccaimat piszkàlja??? Ha megkėrdezi ės a tulajdonos megengedi,akkor ülhet fel màs motorjàra

Egyėbkėnt meg egy 17 ėves màr nem kisgyerek,simàn elmehet dolgozni ės vehet motort magànak,ja hogy ahhoz lusta??? Majd lopni jàr vagy mi? Aki nem tiszteli màs tulajdonàt,az meg is ėrdemli ha kap ėrte,nehogy mėg nektek àlljon feljebb .

De az is biztos hogy te sem vagy normàlis,ėn biztos nem ilyennek nevelnėm a gyerekem,hogy idegenek tulajdonàt csak ùgy hasznàlja,de ha mėgis ilyet tenne,biztos kapna pàr pofont,pedig nagyon nem vagyok egy eröszakos ember,inkább köszönt meg hogy az illetö nem jelentette fel a kölködet!

Mėg te akarsz rendörsėgre menni??? Szánalmas...

2020. júl. 14. 18:02
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tennék feljelentést a te helyedben. A fiad provokálta ki a motor tulajdonosától, amit kapott.

Meg kellett volna kérniük tőle először az engedélyt és csak utána a tulajdonosa jelenlétében.

2020. júl. 25. 22:15
 36/40 anonim ***** válasza:
90%

"Azok a válaszolók akik azt írták, hogy jogosan járt el a motoros azok nagyon tévednek!"

Ebben biztos vagy? Még ha egy jó ügyvéddel ki is tudnád hozni valahogy "jogilag" a ti irányotokba a dolgot, (ha mondjuk ő nem fogad ügyvédet meg nem jelenik meg a tárgyaláson,) attól még "morális" perspektívából teljesen jogosan járt el a motoros.

"A motor semmilyen formában nem sérült amiatt, hogy a fiam felült rá."

Nem esett messze az alma a fájától, látom. Te sem vagy a legfényesebb elme. Ha még eddig nem esett volna le: itt kib#szottul nem ez a lényeg. Márpedig láthatóan eddig nem esett le.

"Ha valaki ennyire félti a tárgyait akkor ne vigye ki az utcára! Tartsa otthol garázsban és simagassa minden nap, attól tuti nem lesz baja."

Az is rohadtul mindegy, hogy mi a Te szubjektív magánvéleményed ebben a témában. A motor egy személyes használati tárgy. Mint egy autó, vagy bicikli, vagy roller. Más személyes holmijaihoz meg nem nyúlunk hozzá engedély nélkül, legfőképp nem ülünk bele, nem ülünk rá és nem vesszük le az oldalsztenderről. Ha igen, akkor meg nem lepődünk meg, amikor a tulaj nyakon b#sz egy péklapáttal. De ez nagyon a minimum, amit látom a Te szüleid sem tanítottak meg neked, így hát meg sem lepődöm csóri gyereken. Viszi tovább, amit otthon látott. Már késő, úgyhogy bízz benne, hogy ő nálad okosabb, és így talán intelligensebb gyermekeket nevel. Ha az én fiam tenne ilyet, leülnék elbeszélgetni vele, és komolyan elgondolkoznék rajta, hol rontottam el a nevelést, mit csinálhattam volna jobban.

2020. júl. 28. 03:44
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Lett valami az ügyből, kérdező? Tettél feljelentést?
2020. aug. 30. 15:40
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy tett. Ventilláló troll.
2020. aug. 30. 17:13
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt azóta, feljelentették a fiadat a magántulajdon megsértéésért?
2021. aug. 6. 22:35
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
Te jószagú málna bokor! Mik vannak!
2024. máj. 3. 07:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!