Vajon az ügyészségnek ilyenkor eszébe jut a korábbi rablás?
Békéscsabán a múlt héten rablás történt, dohányboltot raboltak ki, a rendőrség őrizetbe vette, az ügyészség kérte, hogy a bíróság tartóztassa le, letartóztatta.
Békéscsaba azt olvastam, hogy élhető város, volt olyan év, amikor rablás egyáltalán nem volt a városbsn csak kisebb lopások, garázdaság, ami mindenhol.
Viszont volt egy rablás Békéscsabán 2018 decemberben, azt én is hallottam, az hosszú ügy volt, a vádlott szabadlábon lehet.
A lényeg az, hogy amikor a multhéten szembesűlt ott a rendőrség, ügyészség Békéscsabán vele, hogy történt egy rablás a városban, akkor eszükbejut vajon az, hogy volt már rablás ekkor-meg ekkor a városban, a tettes szabadlábon lehet vagy a nagy ügyteher miatt nem érdekli őket csak a jelen ügyek, hogy most ez a rablás van, záruljon le, legyen vádirat aztán a bíró csinálja a többit?
"Eszükbe jut" - persze, mert ez úgy megy, hogy valaki a homlokára csap "Emberek, nem volt itt már korábban is egy rablás?" - "Huh, de lehet... Pisti, te emlékszel?" - "Nem tudom, assem Józsi már itt dolgozott akkor, kérdezzük meg őt."
Kérdező, most komolyan!? :D Szerinted ez így megy? :D
Sajnálom, hogy van aki nem érti.
A mostani rablás ami a mult héten volt Csabán, a rendőrségnek és az ügyészségnek is lett egy rablási ügye. Mivel ott igen ritka a rablás, az ottani ügyészeknek meg a rendőröknek eszükbe jut-e, hogy már volt 2018 decemberében is rablás Békéscsabán?
Ezt kérdezem.
Eszükbe jut-e, vagy sem, vagy nem érdekli őket, az már rég bírói szakban van.
Ne szórakozzatok már, nem azt várom, hogy itt ők válaszoljanak, hanem az itteni regisztrált tagoktól várom a választ. Nem megy nektek a felfogásotok?
Eddig a válaszok erre a kérdésre egy nagy nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!