Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Vajon az ügyészségnek ilyenkor...

Vajon az ügyészségnek ilyenkor eszébe jut a korábbi rablás?

Figyelt kérdés

Békéscsabán a múlt héten rablás történt, dohányboltot raboltak ki, a rendőrség őrizetbe vette, az ügyészség kérte, hogy a bíróság tartóztassa le, letartóztatta.

Békéscsaba azt olvastam, hogy élhető város, volt olyan év, amikor rablás egyáltalán nem volt a városbsn csak kisebb lopások, garázdaság, ami mindenhol.

Viszont volt egy rablás Békéscsabán 2018 decemberben, azt én is hallottam, az hosszú ügy volt, a vádlott szabadlábon lehet.

A lényeg az, hogy amikor a multhéten szembesűlt ott a rendőrség, ügyészség Békéscsabán vele, hogy történt egy rablás a városban, akkor eszükbejut vajon az, hogy volt már rablás ekkor-meg ekkor a városban, a tettes szabadlábon lehet vagy a nagy ügyteher miatt nem érdekli őket csak a jelen ügyek, hogy most ez a rablás van, záruljon le, legyen vádirat aztán a bíró csinálja a többit?

2020. jún. 24. 19:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%

"Eszükbe jut" - persze, mert ez úgy megy, hogy valaki a homlokára csap "Emberek, nem volt itt már korábban is egy rablás?" - "Huh, de lehet... Pisti, te emlékszel?" - "Nem tudom, assem Józsi már itt dolgozott akkor, kérdezzük meg őt."

Kérdező, most komolyan!? :D Szerinted ez így megy? :D

2020. jún. 24. 20:00
 2/19 anonim ***** válasza:
Előnyben vagy velem szemben, mert te tudod, hogy mi a kérdésed, én meg nem.
2020. jún. 24. 20:27
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
Miii van?
2020. jún. 24. 21:12
 4/19 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy van aki nem érti.

A mostani rablás ami a mult héten volt Csabán, a rendőrségnek és az ügyészségnek is lett egy rablási ügye. Mivel ott igen ritka a rablás, az ottani ügyészeknek meg a rendőröknek eszükbe jut-e, hogy már volt 2018 decemberében is rablás Békéscsabán?

Ezt kérdezem.

Eszükbe jut-e, vagy sem, vagy nem érdekli őket, az már rég bírói szakban van.

2020. jún. 24. 21:18
 5/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne jogászkodj. Nagyon nem megy.
2020. jún. 24. 21:24
 6/19 anonim ***** válasza:
91%
Hát oké de akkor ebben reménykedsz, hogy ezt most épp olvassa egy Csabai ügyész vagy rendőr és válaszol itt neked?
2020. jún. 24. 22:04
 7/19 A kérdező kommentje:

Ne szórakozzatok már, nem azt várom, hogy itt ők válaszoljanak, hanem az itteni regisztrált tagoktól várom a választ. Nem megy nektek a felfogásotok?

Eddig a válaszok erre a kérdésre egy nagy nulla.

2020. jún. 24. 22:34
 8/19 A kérdező kommentje:
Egyébként nem is érdekel a troll válaszotok.
2020. jún. 24. 22:35
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tèvedek arra szeretnél kijutni, hogy a visszatartó erő miatt, tehát azért, mert 2 éve volt egy rablás, most eszükbe jut e az, hogy súlyosabb szankciót kellene alkalmazni? Na én sem tudom jobban megfogalmazni de kb ez a lényege.
2020. jún. 24. 23:03
 10/19 anonim ***** válasza:
Egyébként el ne hidd hogy csak ennyi rablás van. Az ország tele van rablással, csak azoknak nincs hírértékük, nem sajtózzák. Senkit nem érdekel, hogy Lakatos leverte 50 forintért Bankót vagy egy másik félidiótát. Indítanak benne egy ügyet, eleve ismerik az elkövetőt és nem verik nagy dobra. Ezeket a tipikus bolti rablásokat sajtózzák meg.
2020. jún. 24. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!