Börtön helyett rabszolgaság?
Figyelt kérdés
Az elitélteket az állam átmeneti börtönökbe vinné, majd jó pénzért eladná őket rabszolgáknak akár cégeknek, akár magánembereknek. Addig lennének rabszolgák amíg az ítélet tart. A fogva tartók azt tehetnének velük amit akarnak, kivétel a nagyobb testi sértés és meggyilkolás (életfogytiglan esetén ezt is meg lehetne tenni). Ha a rabszolgát szabadon találnák a rabszolgatartó keze alatt, az állam újra elkobozná a rabszolgát a tulajdonostól, sőt a rabszolgatartó engedélyét is bevonhatnák. Ha a rabszolga a tulajdonosa ellen fordulna azonnal meg lehetne ölni. Vélemények?2020. jún. 10. 06:29
22/58 A kérdező kommentje:
Én csak annyit mondtam hogy logikai ellenérvet eddig nem kaptam csak kiborulásokat. A kínzást meg még mindig nem én írtam.
2020. jún. 10. 09:52
23/58 anonim válasza:
Rabszolgaság rossz. Nézd meg mi lett Amerikából, Franciaországból konkrétan Franciaországban már hátrányos helyzetűek a zsidók mert az arabok inzultálják őket. Egyik ismerősöm nem is mert már kipát felvenni annyi arab van a városba.
24/58 A kérdező kommentje:
Ez nem feltétlen etnikai alapú lenne.
2020. jún. 10. 10:01
25/58 anonim válasza:
Rendkívül "okos" ötlet lenne.
A cégeknek adócsalókat, a bankoknak pénzhamsítókat, a családos embereknek pedofilokat, a magányos nőknek nemi erőszak miatt elítélt rabokat kellene "kiutalni". A kórházaknak jutnának a gyilkosok.
Belegondoltál a következményekbe? El tudod képzelni, (még akkor is, ha nem ennyire sarkosítjuk a kérdést), hogy ezek a gonosztevők hagynának magukkal minden olyasmit csinálni, ami a te beteg agyadban megszületett, minden felügyelet nélkül?
Jó vicc.
26/58 A kérdező kommentje:
Téged sem az eszed miatt szeretnek. Nem lenne kötelező senkinek megvenni őket, vétel után a tulajdonos felelőssége lenne hogy mi történne. Ja meg elég lőporral szerintem sakkban lehetne tartani őket.
2020. jún. 10. 11:16
27/58 anonim válasza:
Ilyen esetben papíron csökkenne a bűnözés mértéke, mivel sok bűnöző elmenne rabszolgatartónak, s akkor törvényesen tehetné azt, amiért korábban lecsukták volna.
28/58 A kérdező kommentje:
A tulajdonosnak nem állna érdekében hogy a rabszolga tovább bűnözzön mivel már azért neki is felelősséget kellene vállalnia.
2020. jún. 10. 11:21
29/58 anonim válasza:
Ekkora baromságot honnan szedtél? Teljes erkölcsi csőd lenne egy ilyen, nem is beszélve a kivitelezhetetlenségről, a visszaélésekről, na meg a rengeteg kárról amit a lázadások okoznának.
Beteg és undorító az egész.
30/58 A kérdező kommentje:
Adj neki 100-200 évet és nem lesz az.
2020. jún. 10. 12:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!