Börtön helyett rabszolgaság?
Figyelt kérdés
Az elitélteket az állam átmeneti börtönökbe vinné, majd jó pénzért eladná őket rabszolgáknak akár cégeknek, akár magánembereknek. Addig lennének rabszolgák amíg az ítélet tart. A fogva tartók azt tehetnének velük amit akarnak, kivétel a nagyobb testi sértés és meggyilkolás (életfogytiglan esetén ezt is meg lehetne tenni). Ha a rabszolgát szabadon találnák a rabszolgatartó keze alatt, az állam újra elkobozná a rabszolgát a tulajdonostól, sőt a rabszolgatartó engedélyét is bevonhatnák. Ha a rabszolga a tulajdonosa ellen fordulna azonnal meg lehetne ölni. Vélemények?2020. jún. 10. 06:29
11/58 anonim válasza:
Jézus, ennél tényleg vannak bajok a fejben.
12/58 A kérdező kommentje:
Jobbra nem futja már?
2020. jún. 10. 07:34
13/58 anonim válasza:
Ah, értem. Menthetetlen vagy. Szia!
14/58 A kérdező kommentje:
Pá, nem fogsz hiányozni.
2020. jún. 10. 07:38
15/58 anonim válasza:
Te beteg vagy. A pallosjogot és a ius primae nocte-t nem akarod visszahozni?
Ha rád hallgatna az emberiség, te lennél az első rabszolga. Megérdemelnéd.
16/58 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet. Ennek talán lenne valami visszatartó ereje, a börtönnek csúfolt wellness-szállókkal ellentétben.
17/58 A kérdező kommentje:
Nem hiszek a szememnek egy normális ember! Amúgy meg valódi változást úgyis csak az úgynevezett "őrült" emberek tudnak és fognak hozni
2020. jún. 10. 07:53
18/58 anonim válasza:
Az nem tűnt fel, hogy érdekes mód inkább te vagy az egyedüli nem normális? Bár akik ilyen elmeháborodottan gondolkodnak azoknak lehet bármit magyarázni, úgy is azt hiszik mindenki hülye csak ő helikopter.
19/58 A kérdező kommentje:
Jaj hogyne mert ha sokan gondolják ugyanazt tuti az a helyes, ugye? Amúgy meg ez lesz már lassan a 20-ik válasz de egy tisztességes észérvet nem hallottam a felvetés ellen csakhogy jaj milyen beteg vagyok.
2020. jún. 10. 09:12
20/58 anonim válasza:
Mert neked csak az a tisztességes ami egyezik a saját véleményeddel... jé mintha, épp ez eltt volna a másik irányból említve már, na meg micsoda véletlen a régebbi kérdéseknél is pont ugyanaz volt, és még magyarázod, hogy nem te vagy az állítsuk vissza a halálbüntetést, meg legyenek mellé kínzások és hasonlóakat feltevő. Ja persze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!