Egyetértenétek egy esetleges drogliberalizációval?
Figyelt kérdés
2020. jún. 5. 13:15
A kérdező szavazást indított:
Igen
Részben igen a könnyű drogokat engedélyezném
Nem
40 szavazat
1/14 anonim válasza:
Pontosíthattál volna a kérdésednél, ha csak a fűre gondolsz, azzal igen, kevésbé káros, mint az alkohol, cigaretta. Más, keményebb drogokat viszont nem engedélyeznék.
2/14 anonim válasza:
Bocsi, figyelmetlen voltam... látom a második opciót
3/14 A kérdező kommentje:
1/1 Igen a fűre gondoltam
2020. jún. 5. 13:41
4/14 anonim válasza:
Hát.. én elég sok füvest ismertem amikor svédországban tanultam, és hát nem szívesen látnám, hogy idehaza is az legyen a trend.
Amúgy az kizárt hogy itt bevezetnék valaha is, mert amennyi alkoholistánk van, velük se tud mit kezdeni az állam, aztán még ha lenne ugyanannyi drogos is....
7/14 anonim válasza:
Persze a fű nem káros :)
Aki ilyet ír az vagy maga is kemény füves, vagy nem találkozott még olyannal, aki rendszeresen tolja.
8/14 anonim válasza:
#7 Azt írtam, hogy kevésbé káros, mint az alkohol, és kevésbé okoz függőséget, mint a cigaretta. Sajnálom, ha nem érted ezt meg.
Gondolom, hogy a svéd haverjaid nem szimplán füveznek, hanem talán mást is használnak, ami már nem legális.
9/14 anonim válasza:
Úgy látszik, a kérdező kevesli a lepusztult agyú idiótát az országban!
10/14 A kérdező kommentje:
9/9 Kérdezni azért még szabad ugye?
2020. jún. 5. 16:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!