Mit tegyek, ha a jótállást igazoló blokkon eltűnt (kifakult) a felirat?
Figyelt kérdés
nagy gondban vagyok. vettem egy samsung tévét éés hát elég rendellenes dolgokat csinál. 1 hónapja vásároltam, eltettem a blokkot meg a jótállást. min2-t ugyanarra a pénztárgi blokkra nyomtatták, amivel nincs is gond, csak annyi, hogy kifakult és csak annyi látszik, hogy euronix :/... ezt a dobozában tároltamaminek a fedele nyitva volt és nagyon kevés fény szűrődött be2020. máj. 25. 19:58
1/14 anonim válasza:
Elvileg, ha "akarnak" dolgozni márpedig kötelességük akkor elmész, és nekik meg Kell lennie egy másik példányban a blokkodnak...(az adózás miatt is).
Tudod hol vetted, mikor, kB hány órakor, akkor megkönnyíted a dolgukat...
2/14 anonim válasza:
Ha a jótállás ki van töltve (vásárlás dátuma, pecsét), akkor nem gond, azt is el kell fogadniuk.
3/14 anonim válasza:
Valahol mondták, hogy az ilyen hőpapírt átvasalva vagy valami hasonló módszerrel kicsit vissza lehet hozni ami rajta volt.
keress rá a neten, hogyan lehet a hőpapírra nyomott számlákat, blokkokat újra láthatóbbá tenni.
Ne ess neki a vasalóval, mert hőpapír, tehát akkor egyenletesen befeketedik - valami egyedi módszere lehet. Lehet hogy hajszárító volt, már nem emlékszem. De hátha találsz rá valamit.
4/14 anonim válasza:
Amúgy ha nem vettél mást akkor, és kártyával fizettél, akkor csak kérd ki az előző havi listát a kártyahasználatodról, ott lesz benne, hogy azon a napon fizettél abban az üzletben és hogy mennyit.
5/14 A kérdező kommentje:
az a gond, hogy a jótállási papíron nincs semmi. üresek a mezők. a jótállási papír az maga a blokk, ezzel kell visszamenni reklamálni. És pont ennek ment el a felirata... Közben megnéztem, próbáltam alacsony és elég amgas hőfokon is vasalni, meg citrolével is, háát az utóbbi inkább megáztatta, minthogy előhívta.. a vasalással csak csíkok jelentek meghalványan, de ahogy kihűlt eltűntek.
2020. máj. 25. 21:47
6/14 anonim válasza:
Mondtam hogy ne ess neki a vaslóval hanem keress rá hogy hogyan kellene csinálni!
7/14 A kérdező kommentje:
rákerestem, én is ezt olvastam :/ de nem lett rosszabb... a citromlét is onnan olvastam. szerintem ez a papír már tönkrement, mert kifakult, meg tiszta szürkésfehér meg zöld volt amikor először láttam.
2020. máj. 25. 21:54
8/14 anonim válasza:
Mit találtál, mit kellett volna csinálni? Korábban nekem is volt gondom ilyen papírral.
9/14 A kérdező kommentje:
hát csak ezeket. próbáljuk meg alacsonyra állított vasalóval gyengéden felmelegíteni, hátha ezáltal jobban kirajzolódnak a számok. Aztán. a citromlé savasságára reakcióba lép a megégetett rész a papíron (számok betűk) és kirajzolódik, aztán ha megszáradt úgy maradt.. na én ezt úgy csináltam, hogy a kettőt egyszerre. citromlét öntöttem egy parfümnek a tisztára mosott spriccelőjébe, azzal nagyon vékonyan beitattam, és vasalóval melegítettem miután beszívta. hát.. nem lett belőle semmi.
2020. máj. 25. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!