Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen büntetés jár azért, ha...

Milyen büntetés jár azért, ha egy nő megerőszakol egy férfit?

Figyelt kérdés
Szerintem egy nő nem tud egy férfit megerőszakolni, hiszen nem történhet aktus lankadt farokkal. Ha pedig feláll, akkor a férfi a szexet akarja. Ebből következően a nők büntetése indokolatlan.

2020. máj. 7. 18:28
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Két oldallal ezelőtt még te voltál az egyetlen, aki azt állította, hogy ez esetben a férfi erőszakolja meg a nőt.
2020. máj. 8. 13:23
 32/42 anonim ***** válasza:
74%

"Pedig van skálája, egyébként semmi értelme nem lenne az igazságszolgáltatásnak. Mindenki kapjon 20 évet, nehogy már skálája legyen ki mekkora bűncselekményt követett el."

Teljesen félreértesz, de amilyen buta vagy, ezen nem is csodálkozom.

Egy dolog az igazságszolgáltatás - és mivel ügyvéd vagyok, 99,9%, hogy ehhez jobban értek, mint te -, és más dolog az, hogy te itt arról beszélsz, hogy kinek rosszabb lelkileg meg testileg egy erőszak.

2020. máj. 8. 13:42
 33/42 A kérdező kommentje:
Rendszerint aszerint adják az éveket az elkövetőnek, hogy az áldozatnak milyen rossz (jó, nem mindig, de az esetek többségében). Másképp gondolja, ügyvéd úr?
2020. máj. 8. 14:44
 34/42 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező, a te logikáddal, szerintem neked nem volt rossz az erőszak, mert én élvezem az anális szexet.... ugye, milyen abszurd a gondolat? Na pont ezért nincs jogod megítélni, hogy szerinted egy erőszak áldozatának milyen lelki és testi problémát okozott az eset, és pláne nincs jogod felmenteni az erőszaktevőt.

Menj el pszichiáterhez és próbáld rendbe tenni az életed, ahelyett, hogy sajnálod önmagad és más áldozatokat próbálsz megalázni!

2020. máj. 8. 15:06
 35/42 A kérdező kommentje:

Attól, hogy valaki azt állítja magáról, hogy áldozat, nem feltétlenül áldozat. Jó lenne végre megkülönböztetni a haszonremélésből áldozatokat és a valódi áldozatokat.

És a példád azért hülyeség, mert egy anális behatolás általában fájdalmas, míg egy hüvelyi behatolás a férfi számára nem fájdalmas. Ha még fel is áll neki, akkor még élvezi is.

2020. máj. 8. 15:17
 36/42 anonim ***** válasza:

"Inkább az nem járja, hogy a liberálisok kiharcolták, hogy manapság már mindenkinek mindenhez van joga, csak a normális embereknek a normális dolgokhoz nincs joga."

Tudod annyira nem érdekel túlzottan a politika, de pont a melegek azok akik mindenféle jogokat akarnak, és akkor most szidod azokat akik jogokért harcolnak, miközben ha aktívan nem is veszel részt ilyesmiben akkor is beletartozol abba a csoportba saját bevallásod szerint.

2020. máj. 8. 20:36
 37/42 A kérdező kommentje:
Milyen csoportba és milyen bevallásom szerint?
2020. máj. 8. 20:40
 38/42 anonim ***** válasza:
Azt írtad meleg vagy, és a melegek harcolnak asszem különféle jogokért.
2020. máj. 8. 21:20
 39/42 A kérdező kommentje:
A melegek kívánt jogainak egy része teljesen jogos, ahogy van elég sok csoport, amiknek vannak teljesen jogos igényeik. De én most éppen arról beszélek, hogy a liberálisok nem ezekért az emberekért harcolnak, hanem az elnyomókért.
2020. máj. 8. 21:32
 40/42 A kérdező kommentje:
Például a melegeken belül is sokkal hangosabb az a csoport, akik azt hangoztatják, hogy nekem el kell fogadnom a gumi nélkül össze-vissza szexelőket és a melegek csak kis része gondolja úgy, hogy a gumi nélkül össze-vissza szexelők veszélyesek a teljes meleg közösségre.
2020. máj. 8. 21:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!