Milyen büntetés jár azért, ha egy nő megerőszakol egy férfit?
"Pedig van skálája, egyébként semmi értelme nem lenne az igazságszolgáltatásnak. Mindenki kapjon 20 évet, nehogy már skálája legyen ki mekkora bűncselekményt követett el."
Teljesen félreértesz, de amilyen buta vagy, ezen nem is csodálkozom.
Egy dolog az igazságszolgáltatás - és mivel ügyvéd vagyok, 99,9%, hogy ehhez jobban értek, mint te -, és más dolog az, hogy te itt arról beszélsz, hogy kinek rosszabb lelkileg meg testileg egy erőszak.
Kérdező, a te logikáddal, szerintem neked nem volt rossz az erőszak, mert én élvezem az anális szexet.... ugye, milyen abszurd a gondolat? Na pont ezért nincs jogod megítélni, hogy szerinted egy erőszak áldozatának milyen lelki és testi problémát okozott az eset, és pláne nincs jogod felmenteni az erőszaktevőt.
Menj el pszichiáterhez és próbáld rendbe tenni az életed, ahelyett, hogy sajnálod önmagad és más áldozatokat próbálsz megalázni!
Attól, hogy valaki azt állítja magáról, hogy áldozat, nem feltétlenül áldozat. Jó lenne végre megkülönböztetni a haszonremélésből áldozatokat és a valódi áldozatokat.
És a példád azért hülyeség, mert egy anális behatolás általában fájdalmas, míg egy hüvelyi behatolás a férfi számára nem fájdalmas. Ha még fel is áll neki, akkor még élvezi is.
"Inkább az nem járja, hogy a liberálisok kiharcolták, hogy manapság már mindenkinek mindenhez van joga, csak a normális embereknek a normális dolgokhoz nincs joga."
Tudod annyira nem érdekel túlzottan a politika, de pont a melegek azok akik mindenféle jogokat akarnak, és akkor most szidod azokat akik jogokért harcolnak, miközben ha aktívan nem is veszel részt ilyesmiben akkor is beletartozol abba a csoportba saját bevallásod szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!