Milyen büntetés jár azért, ha egy nő megerőszakol egy férfit?
"Milyen szenvedés? Normális férfit nem érinti meg, hogy meg kell dugnia egy nőt."
Nem tudnám élvezni, ha egy 70+ éves vénasszony rám parkolna, vagy egy fiatalabb, de szintén számomra nem attraktív nő. Örülök, hogy neked olyan egyszerű az érzelmi intelligenciád, hogy nő=nő, de ha ennyire ragaszkodsz a rangsoroláshoz, azt is bele kéne venned a képletbe, hogy mindenkinek más az ingerküszöbe. Nem vagyunk kötelesek a tiedhez igazítani az igazságszolgáltatást és a társadalmi mércéket.
Ez a baj, hogy a mai férfiak olyanok, mint te.
Felajánlják neki a szexet, de már ez se elég. És sajnos sokszor tapasztaltam ezt én is. Ma már nem hajlandóak találkozni azért, hogy én teljesen önzetlenül leszopjam őket. Nézzek ki jól, engedjem, hogy megdugjanak és akkor talán hajlandók leereszkedni hozzám.
Kezeltesd inkább magad. Ha nem tűnt fel a politika kategóriában vagy, és senki sem kíváncsi arra, hogy mit csinálsz vagy mit nem.
Erőszak biológiailag lehetséges, kész megkaptad a választat több embertől is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!