Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen büntetés jár azért, ha...

Milyen büntetés jár azért, ha egy nő megerőszakol egy férfit?

Figyelt kérdés
Szerintem egy nő nem tud egy férfit megerőszakolni, hiszen nem történhet aktus lankadt farokkal. Ha pedig feláll, akkor a férfi a szexet akarja. Ebből következően a nők büntetése indokolatlan.

2020. máj. 7. 18:28
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
33%

"Milyen szenvedés? Normális férfit nem érinti meg, hogy meg kell dugnia egy nőt."

Nem tudnám élvezni, ha egy 70+ éves vénasszony rám parkolna, vagy egy fiatalabb, de szintén számomra nem attraktív nő. Örülök, hogy neked olyan egyszerű az érzelmi intelligenciád, hogy nő=nő, de ha ennyire ragaszkodsz a rangsoroláshoz, azt is bele kéne venned a képletbe, hogy mindenkinek más az ingerküszöbe. Nem vagyunk kötelesek a tiedhez igazítani az igazságszolgáltatást és a társadalmi mércéket.

2020. máj. 7. 23:08
 22/42 A kérdező kommentje:

Ez a baj, hogy a mai férfiak olyanok, mint te.

Felajánlják neki a szexet, de már ez se elég. És sajnos sokszor tapasztaltam ezt én is. Ma már nem hajlandóak találkozni azért, hogy én teljesen önzetlenül leszopjam őket. Nézzek ki jól, engedjem, hogy megdugjanak és akkor talán hajlandók leereszkedni hozzám.

2020. máj. 7. 23:21
 23/42 anonim ***** válasza:

Kezeltesd inkább magad. Ha nem tűnt fel a politika kategóriában vagy, és senki sem kíváncsi arra, hogy mit csinálsz vagy mit nem.

Erőszak biológiailag lehetséges, kész megkaptad a választat több embertől is.

2020. máj. 8. 01:10
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
sürgősen keress fel egy pszichiátert!
2020. máj. 8. 02:22
 25/42 A kérdező kommentje:
Nem reagálok, mert jelentenétek.
2020. máj. 8. 03:19
 26/42 anonim ***** válasza:
67%
problémáid vannak, segítségre szorulsz, keress fel egy szakembert a saját érdekedben! Mert az nem megoldás, hogy más áldozatok fájdalmát és problémáit kicsinyled le!
2020. máj. 8. 03:21
 27/42 A kérdező kommentje:
Inkább az nem járja, hogy a liberálisok kiharcolták, hogy manapság már mindenkinek mindenhez van joga, csak a normális embereknek a normális dolgokhoz nincs joga.
2020. máj. 8. 03:23
 28/42 anonim ***** válasza:
Ezen az utolsó hozzászólásodon nem röhögnék ekkorát ha nem írtad volna korábban hogy meleg vagy... :D :D
2020. máj. 8. 03:50
 29/42 A kérdező kommentje:
Mert a melegség abnormális dolog?
2020. máj. 8. 13:15
 30/42 anonim ***** válasza:
74%
xDDDDDDDDDDD édes faxom ilyen véglény nem létezhet de mégis létezik
2020. máj. 8. 13:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!