Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen büntetés jár azért, ha...

Milyen büntetés jár azért, ha egy nő megerőszakol egy férfit?

Figyelt kérdés
Szerintem egy nő nem tud egy férfit megerőszakolni, hiszen nem történhet aktus lankadt farokkal. Ha pedig feláll, akkor a férfi a szexet akarja. Ebből következően a nők büntetése indokolatlan.

2020. máj. 7. 18:28
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
78%

Hogy a csudába ne lehetne már férfit megerőszakolni?

A büntetés pedig egészen pontosan ugyanaz, mint amikor férfi teszi ezt nővel, vagy férfi férfival, vagy nő nővel. Mert minden variáció van jogilag (és erkölcsileg, biológiailag... mindenhogy).

2020. máj. 7. 20:19
 12/42 anonim ***** válasza:
78%

attól, hogy feláll nemi, nem élvezi sem fizikaulag, sem érzelmileg. Az erőszak az erőszak.

Az ilyen ocsmány erőszaktagadó férgeket meg be kéne csukni az erőszaktevők mellé,

Több tízmillió nőt, gyereket, férfit kényszerítenek szexuális aktusra évente akarata ellenére, és jelentős többségük nem meri jelenteni az esetet és újra és újra megtörténik vele. Aki meg jelenteni meri, azt meghurcolják, mert felállt neki/benedvesedett, nem kiabált közben csak túl akarta élni, vagyis biztos élvezte.

Szègyelld magad kèrdezô!

2020. máj. 7. 20:25
 13/42 A kérdező kommentje:
Én férfi vagyok, erőszakoltak már meg análisan, éppen ezért tartom nevetségesnek ahogy egyesek a hüvellyel "megerőszakolt" férfiakat sajnálják.
2020. máj. 7. 20:27
 14/42 anonim ***** válasza:
75%
Mert az miben más?
2020. máj. 7. 21:07
 15/42 A kérdező kommentje:
Volt már pénisz a seggedben?
2020. máj. 7. 21:07
 16/42 anonim ***** válasza:
88%

"éppen ezért tartom nevetségesnek ahogy egyesek a hüvellyel "megerőszakolt" férfiakat sajnálják."

Biztos különbséget lehet tenni késsel és fojtogatással megkísérelt emberölés között is, de még nem láttam bíróságot leragadni olyan részletkérdéseken, hogy a késelés biztos fájdalmasabb lehetett, ezért +2 évet adnak az elkövetőnek.

Ha nevetségesnek tekinted mások szenvedését, csakmert szerinted te már többet is átéltél, az csak azt jelenti, hogy talán meg is érdemelted, amit kaptál. Change my mind.

2020. máj. 7. 22:07
 17/42 A kérdező kommentje:

Milyen szenvedés? Normális férfit nem érinti meg, hogy meg kell dugnia egy nőt.

Én meleg vagyok, de még én sem ellenkeznék ha egy nő megdugatná magát velem.

2020. máj. 7. 22:13
 18/42 anonim ***** válasza:
67%

Most nehogy már skálája legyen, kit milyen mértékben kell sajnálni.

Beteg hozzáállás.

2020. máj. 7. 22:16
 19/42 anonim ***** válasza:
49%
"Volt már pénisz a seggedben?" igen, rendszeresen ;)
2020. máj. 7. 22:21
 20/42 A kérdező kommentje:

Pedig van skálája, egyébként semmi értelme nem lenne az igazságszolgáltatásnak. Mindenki kapjon 20 évet, nehogy már skálája legyen ki mekkora bűncselekményt követett el.

2020. máj. 7. 22:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!