Igaz hogy tilos nagy nyilvánosság vagy az izraeli nagykövetség előtt felemelni egy palesztín zászlót?
# 16 ma 01:06
"palesztinok házait rombolja le az izraeli hadsereg"
Nem "palesztinok házait", hanem engedély nélkül épített építményeket. Akárcsak bármely más állam, pl Horvátország a tengerparton. (Igaz, Magyarországon a csókosok engedély nélküli házait meghagyják. )
A többit illetõen javaslom, képezd tovább magadat!
+++++
# 17 ma 01:19
"Izrael Állam ellenesség": [link] - Magyarország miniszterelnökét látod és hallod, ha szavait nem tudod értelmezni, sgítségért kérlek, fordulj a Miniszterelnöki Hivatalhoz!
kérdező # 26 ma 23:41
"Cionizmus=rasszizmus"
Ezt mondta ki az ENSZ 3379 (XXX) sz. 1975. November 10-én kelt határozata.
Az ENSZ 46 86 sz. 1991. December 16-án kelt határozatában úgy döntött, hogy 3379 (XXX) sz. 1975. November 10-én kelt határozatát visszavonja.
Mi változott? Az, hogy 1975-ben a szu hatalma tetõpontján volt, 1991 december elején viszont megszünt.
Levonhatjuk a rád vonatkozó következtetést:
1) Te még a szovjet tipusú bolsevizmusnál tartasz. Amihez természetesen jogod van, mivel Magyarország egy szabad ország. ( Annyira, amennyire.)
2) Kb ilyen szinten tudod értelmezni a Bibliát és Koránt is.
Gyûlölködõ fröcsögésedet tehát úgy kell értékelni, mint a többi gyûlölködõ bolsevik fröcsögést.
#21, a miniszterelnök csak annyit mond, hogy az Izrael Állam ellenesség is antiszemitizmus, de még mindig nem tudom, hogy mi az az Izrael Állam ellenesség. Tudom, antiszemitizmus. És mi az antiszemitizmus? Izrael Állam ellenesség. Nem lettem kisegítve.
Ha székely autonómiát követelek, akkor nem leszek Románia Állam ellenes. Az meg megint más, hogy a minisztrelenök (és te is) összekapcsolod az autonómiatörekvéseket a fajgyűlölettel. Nem gyűlölöm se a zsidókat, se a románokat csak azért, mert legköpik a kisebbségeiket, legfeljebb sajnálom, hogy ezekben az országokban állami szinten csúcsra van járatva a fajgyűlölet. Én viszont kikérem magamnak, hogy ilyen vagyok, pont ezért harcolok ez ellen.
Ha tényleg meggondolod, rájössz, hogy a székelyek helyzete inkább a zsidókéhoz hasonlít, mint az ottani arabokéhoz.
A székelyek a magyarsághoz tartoznak és 920 éven át SAJÁT államukban éltek. (Bár az utóbbi 400 évben nem független államban)
Viszont az egykori Brit Mandátum területén Jordánia lkétrejöttéig "Palesztin Állam" soha nem létezett.
"mi az az Izrael Állam ellenesség."
"ha szavait nem tudod értelmezni, sgítségért kérlek, fordulj a Miniszterelnöki Hivatalhoz!" (# 21 tegnap 22:47)
Ebbõl következik: tök felesleges bámit is válaszolnom, ha úgysem olvasod el, csak hajtogatod a magadét.
#29 Te nem vagy képes értelmezni azt, hogy mit kérdeztem. A miniszterelnök azt mondta, hogy az Izrael Állam ellenesség antiszemitizmusnak minősül, tehát rossz. Felírva a képletetet rövidítve:
? -> IÁE -> ASZ -> Rossz.
A kérdőjelet keresem. Te ezt írtad:
"Ha szigorúan veszük, tekinthetõ Izrael Állam ellenességnek"
MIÉRT? Erre az egy kérdésre válaszolj, hogy hol olvastad, hogy egy zászló meglengetése Államellenességnek minősül? Itt nem a miniszterelnök mondja, hanem TE, ezért TÉGED kérdezlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!