Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Igaz hogy tilos nagy nyilvános...

Igaz hogy tilos nagy nyilvánosság vagy az izraeli nagykövetség előtt felemelni egy palesztín zászlót?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 15. 14:50
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Nem olvastam végig ezt a hablatyot amit írtál, de egészen biztos hogy cionista provokátor vagy, vagy troll. Igen, létezett Izrael az ókorban, aztán megsznt létezni. Ennyi erővel követelhetik az olaszok is vissza a római területeket, mert az is létezett valamikor, sőt, a németek is letámadhatnák skandináviát és az angolokat, valamint a franciákat hogy egyesüljenek ezek a népek és újra legyen germén, azaz N-R Bir. Azóta amióta nem létezik, azóta ott kúrdok, arabok, törökök élnek. Ezek a népek keveredtek és létre jött a palesztín nép, sok évszázad, sőt egy évezred alatt. Ezek az emberek itt éltek teljesen békében, míg végül 1000 év után úgy döntött az ENSZ hogy elveszi tőlük, háború és bármi nélkül és létre hoz egy kvázi 1000 éve megszűnt államot a helyére. Nem is beszélve azokról akik ott uralkodnak nem szívlelik a muszlim vallást és kisség enyhébben, de a keresztényt sem. Ezeket az embereket a saját földjükön elnyomják és bűntetik csak mert nem zsidónak születtek. Ez szerintem elég erős fokú cionista sovinizmus hogy a zsidók "magyarabb" állampolgárok mint én (keresztény, református), vagy muszlim testvéreim. És ha ellenzem a jelenlegi Egyesült Államokat akkor meg kommunista vagyok?? Ha mondjuk nem ismerem el hogy Grönland Dánia, akkor azt miért nem bűntetik?? Ez így lenne igazságos. Mitől van faji és vallási alapon állami védelem egyes embereken? Nem jogállamban élünk?? Ahol egyenlőség van a törvény előtt?? Vagy tévedek??
2020. ápr. 19. 22:46
 12/37 A kérdező kommentje:
Bocsi, még egy arányt mondok a palesztínai etnikumok százalékairól. 83% mindig is ott élő nép (arab, kurd, örmény) és mindössze 17% zsidó. Vallásilag 75% muszlim, 0,1% zsidó és 9,8% keresztény. Árulkodik... Kevesebben vannak mint itt a romák.
2020. ápr. 19. 22:50
 13/37 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem 1000 éve nem volt ilyen hogy Izrael, több mint 1000 éve.
2020. ápr. 19. 22:52
 14/37 anonim ***** válasza:
68%
Az utolsó válaszoló egészen pontosan megírta, hogy 70-ig állt fent a királyság, vagyis 1920 előtt 1850 évig nem létezett. Mi mikor követeljük vissza az Uráltól keletre eső jogos területeinket?
2020. ápr. 19. 23:11
 15/37 anonim ***** válasza:
67%

kérdező # 11 tegnap 22:46,

"Nem olvastam végig"

Hiba volt, olvasd végig FIGYELMESEN, GONDOLKODVA, úgy, hogy próáld felfogni és akkor valamennyi itt feltett kérdésedre választ kaosz.

Vázlatosan: írtam, hogy "már a 20. században sem ismerhették el jogosnak" az erõszakot, a hódítást, ezért nem követelhetik vissza az általad említettek a koában erõszakkal meghódított területeket.

"Ezeket az embereket a saját földjükön elnyomják és bűntetik csak mert nem zsidónak születtek."

Ez tévedés. Izraelben nem "nyomnak el" senkit, csak a terrorizmust büntetik, tehát azokat, akik gyilkoltak, vagy gyilkossági kísérletet követtek el. És persze az egyébb köztörvényes bûntetteket. Ugyanúgy, mint bármely más országban Európában, Amerikában, vagy bárhol.

"hogy a zsidók "magyarabb" állampolgárok mint én"

Sehol nem írtam ilyet és a BTK sem. Viszont nem is kevésbé magyarok. Ahogy egyébként a fogyatékkal élõk, vagy az lmbtq-k sem.

"Ha mondjuk nem ismerem el hogy Grönland Dánia, akkor azt miért nem bűntetik??"

Azért, mert nem élnek dánok Magyarországon, legfeljebb a diplomaták és mert Magyarországon soha nem követtek el "antidán" pogromokat, nem akartak megverni dánokat azért, mert dánok. Illetve hasonló elõfordult, azokat meg is büntették.

"Mitől van faji és vallási alapon állami védelem egyes embereken? Nem jogállamban élünk??"

De, pont azért.

# 12 tegnap 22:50

"mindig is ott élő nép (arab, kurd, örmény)"

1300 évvel ezelõtt egyetlen arab sem élt ott, zsidó viszont igen és késõbb is. Azok a zsidók, akik elmentek onnan, kényszerítve. Elhurcolták, vagy ellenetetlenítették õket.

"cionista provokátor vagy, vagy troll"

Aki pedig ilyen kérdést tesz fel és aazokat írja, amiket Te az antiszemita, neonáci provokátor, vagy troll

+++++

# 14 tegnap 23:11

"Mi mikor követeljük vissza az Uráltól keletre eső jogos területeinket?"

Ha a # 10 tegnap 22:23 válaszra gondolsz, ott van, hogy hogyan:

1) A magyarok jelentõs hányada kinyilvánítja ezt a szándékát. (Ahogy a zsidók a cionista kongresszusokon.)

2) Az állam, mely jelenleg rendelkezik a területtel, " jóindulatúlag tekint" erre a szándékra. ( Ahogy a Balfour-nyilatkozat írta 1917-ben)

3) Egy nemzetközi konferencia elismeri az igény jogosságát. ( Ahogy a San Remo konferencia 1920-ban.)

4) Az ENSZ hoz egy ilyen értelmû határozatot ( ahogy Izrael esetében 1947. nov. 29-én)

Mindezek után megalapíthatod Magna Hungáriát az Uralon túl. És persze, ha lessz hozzá erõd, meg is tarthatod.

Hasonló esetleges további kérdésekre: SAJNOS ugyanezek vonatkoznak az elszakított területekre, pedig azok elszakítása kb akkora diszóság volt, mint a rómaiaké 2000 éve. Csakhogy ezzel SAJNOS a Világ jelenleg nem akar foglalkozni. :(

2020. ápr. 20. 00:37
 16/37 anonim ***** válasza:
24%

"Ez tévedés. Izraelben nem "nyomnak el" senkit, csak a terrorizmust büntetik"

Szóval még nem hallottál arról, hogy palesztinok házait rombolja le az izraeli hadsereg.

"1) A magyarok jelentõs hányada kinyilvánítja ezt a szándékát. (Ahogy a zsidók a cionista kongresszusokon.)

2) Az állam, mely jelenleg rendelkezik a területtel, " jóindulatúlag tekint" erre a szándékra. ( Ahogy a Balfour-nyilatkozat írta 1917-ben)

3) Egy nemzetközi konferencia elismeri az igény jogosságát. ( Ahogy a San Remo konferencia 1920-ban.)

4) Az ENSZ hoz egy ilyen értelmû határozatot ( ahogy Izrael esetében 1947. nov. 29-én)"

Ezek milyen elmebeteg feltételei egy állam megalapításának? Összefoglalom röviden mit írtál. Kell egy csapat nacionalista bagázs (1), kell keresni egy megszállt területet (2), be kell nyalni a megszállóknak és szövetségeseinek (3) és kérdezzük meg azokat, akiknek semmi közük az egészhez (4).

"Csakhogy ezzel SAJNOS a Világ jelenleg nem akar foglalkozni."

Szóval beismered, hogy egy területi követelés akkor jogos, ha a világ akar vele foglalkozni.

2020. ápr. 20. 01:06
 17/37 anonim ***** válasza:
29%
Definiáld, hogy mi az az "Izrael Állam ellenesség", mert én értem, hogy nagyon erős zsidó patriotizmusod mellett legalább olyan erős a Holokauszt PTSD-d, de már egy kicsit túl erős asszociálásokat csinálsz.
2020. ápr. 20. 01:19
 18/37 anonim ***** válasza:
46%

"imperialista hódító Római Birodalom uralma alatt"

"Amely államok azt a területet késõbb fennhatóságuk alá von´ak, mind erõszakos hódítás útján."

Mert a Brit Birodalom nem volt imperialista, ahogy a fennhatóságuk alá került palesztin területeket se hódítás útján nyerték, ugye? Te pont ennek a Brit Birodalomnak a beleegyezésére hivatkozol későbbi hozzászólásodban.

2020. ápr. 20. 01:25
 19/37 A kérdező kommentje:
"Aki pedig ilyen kérdést tesz fel és aazokat írja, amiket Te az antiszemita, neonáci provokátor, vagy troll" Istenem segíts! Már megint egy r*hadt nagy politikai és filozófiai háttértudással rendelkező emberke. "neonáci" Ugyebár. :-D
2020. ápr. 20. 12:06
 20/37 A kérdező kommentje:
Majdnem Krisztus óta nem létezi ilyen állam. 400 év híján Jézus óta nincs. A nagyszüleim idősebbek Izraelnél...
2020. ápr. 20. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!