A nyilvánosság előtt, nem hogy szégyell valaki dicsekedni, hogy már börtönbe volt?
Utaztam tegnap a vonaton és egy 20 év körüli fiú is felszállt Miskolcon és egy idős bácsival beszélgetett.
Szóba jött a fiú élete, hogy már milyen sokminden történt vele, azt is nyugodtan elmondta, hogy "báttyám én már 3 évet ültem börtönben" a bácsi kérdezte, hogy "hát te fiú te, miért? " a fiú felelte, hogy "rablásír".
Most szó szerint idéztem, hogy ezeket is beszélték, emlékszem. Én telefonoztam csak fűltanúja voltam ennek a beszélgetésnek.
Hol tart a világ...
Szerintetek, hogy lehet valaki annyira bátor, hogy az emberek előtt volnaton ilyeneket beszél, hogy rabolt és börtönben volt?
Én, ha a helyében lettem volna, szégyelltem volna a sáros multam kibeszélni.
Ebben az orszégban a tolvajokra is felnéznek.
Ha konkrétan nem a te biciklid lopja el valaki akkor nem foglalkozol vele, főleg ha közpénzt lop az illető.
Azt nem írtad le milyen módon és milyen szövegkörnyezetben hangzott ez el, mert nagyon nem mindegy. Ha csupán valamiféle élettapasztalatról beszélgettek és közben hangzott ez el akkor nagyon nem dicsekvés, míg ha esetleg az idős ember letorkolására mondta, az megint más.
És ha csupán azért mondta mert már okult belőle és jobb életet él? Honnan tudod hogy nem szégyelli a múltját és hogy azóta milyen ember lett?
Ma 18:24. Válaszadó!
Honnan tudod, hogy ci...ny volt az illető? Tényleg az volt.
Csak azt azért nem írtam ki, mert személyiségi jogot sérthet és akár törölhetikna kérdést.
Honnan tudod, hogy ci...ny volt az illető?
Mindenki tudja, csak senki nem mondhatja ki. Magyarország 2019.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!