Tehet a nő feljelentést, ha valaki a nyilvánosság előtt becsmérlő, trágár kijelentéseket tesz rá?
Figyelt kérdés
Apámról van, szó aki egy állat mi tagadás. Pár napja a Tesco parkolójában elénk tolatott egy nő, majdnem koccanás lett, erre apám kiszállt a kocsiból, odament és mindenféle qrvának leordibálta a nőt, aki eltűzött elég hamar. Már én szégyelltem magam. Apámnak amúgy is az a meggyőződése, hogy a nők nem valók a volán mögé. Feljelentheti a nő így utólag apámat a történtekért? Voltak szemtanúk is.2018. aug. 14. 06:58
1/6 anonim válasza:
Szerintem kiröhögik, ha ezért feljelentést tesz.
A nő meg innentől talán megtanulja, hogy hogyan is kéne kiállni.
2/6 anonim válasza:
"Apámnak amúgy is az a meggyőződése, hogy a nők nem valók a volán mögé."
Ebben mondjuk igaza van.
3/6 anonim válasza:
Ha a nő azt mondja rá, hogy zaklatás, akkor igen. Manapság az számít zaklatásnak, amit a nő annak mond.
4/6 anonim válasza:
"Tehet a nő feljelentést"?
Bárki bármiért tehet feljelentést. Kiröhögik, de fel kell venniük. Azért is tehet bárki feljelentést hogy ezt a kérdést kiírtad. Sőt Azért is mert a szomszédom elszívja a levegőmet. Itt inkább az a kérdés hogy lenne-e belőle bármi... Amire a válasz: 99,99% hogy nem.
5/6 anonim válasza:
Még nem, de ennek is eljön az ideje.
Igen, kevés nő való a volán mögé, de még gyalogolni is, hiszen ott is kiszámíthatatlanul, körülnézés nélkül tudnak hirtelen irányt váltani, megállni.
6/6 anonim válasza:
Ilyen "apróságokért" nem szoktak feljelenteni rohangálni az emberek, de azért apád is visszavehetne a stílusából nem kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!