Elutazhatok most a páromhoz, akivel már nem találkoztam 1,5 hónapja?
A veszélyhelyzet kezdete óta 1x mentem el itthonról, vásárolni. A párom Budapesti, én pedig 200km-re lakom tőle jelenleg, azóta nem találkoztunk, mert egyikünk se akar tömegközlekedni, vagy oscarozni. Autóval felmehetek hozzá 1 hétre, és vissza jöhetek, amennyiben nem használok tömegközelekdést, és sehova máshova nem megyek, úgy, hogy a sofőröm nem egy háztartásban lakik velem? Illetve ha lehet, akkor a sofőrnek egy háztartásban kell lennie velem?
Ellenőrzik ezt valahogyan?
"Milyen hasonló gondolkozás? "
"Csak most, csak egyszer, ezzel nem ártok senkinek" gondolkodás.
"Jó, csak kicsit hihetetlen, hogy azt elfogadják, hogy pl pestre járok fodrászhoz és körmöshöz és mehetek akár tömegközlekedéssel is ha azzal indoklom meg az utazásomat."
Mondjuk azt elég nehéz indokolni, hogy 200km-re ezért mész. De egyébként jogos, és ezért SEM kellene.
Cumi, de ez van.
Megérteném az indoklásodat, amennyiben tömegközlekedek, és nap mint nap emberekkel találkoznék. Ami nem mondható el. De kiváncsi vagyok erre, azért írtam ki a kérdést is. Ezzel milyen formában terjeszteném akkor a koronát, ha például elkaptam? vagy hogy tudom ebben az esetben elakapni?
Egyébként meg nincs ilyen hozzáállásom, még egyszer elmondom, hogy összesen 1x mentem el itthonról eddig, és a kérdés is csak elméleti jelenleg. Ha valakire rálehet húzni ezt a gondolkodás módot, az pont nem én vagyok. Szóval mondhatni külön sértésnek veszem, hogy az ilyen emberekhez vagyok hasonlítva. Ha annyira nem törődnék ezzel, már rég felmentem volna vonattal, oscarral, akármivel, mert tudtommal még mindegyik jár. De pont azért vonakodom ettől az egésztől, és vagyok kiváncsi a véleményekre, mert nem akarok ártani akkor se, ha ebben az estetben még fizikailag sem leszek másokhoz közel, hiszen ott sem akarnék kimenni.
Hát annyi, hogy azért nem maradnék 1 hétnél tovább, mert államvizsgára készülnék, és sok jegyzetem még papíralapú, ennyi mindent nem szívesen vinnék fel. Na meg ugye az, hogy ha nincs munkám, azt nem akarom, hogy ő tartson el gyakorlatilag, és még ez is teher legyen neki. Egyébként igen, komoly a kapcsolat, lassan 2 éves már.
Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!