Mivel tudom bizonyítani, hogy nem volt velem a gyerek, ha ismerőssel, baráttal nem találkoztam?
Figyelt kérdés
Gyerekelhelyezési perben a bíróság megítélte a láthatást. Az anya ezt nem biztosítja, viszont a tárgyaláson közölte, hogy nem igaz, hogy a gyerek nem volt velem.
Most be kéne bizonyítanom, hogy én igazat mondok.
Az adott hétvégén több helyen voltam a családdal, ahol kamera van (pl. bevásárlóközpont, élelmiszerbolt, stb)
Arra gondoltam, hogy ha kikérném a felvételeket, azzal tudom bizonyítani, hogy nem volt velem a gyerek. A felvételek állítólag 72 óra után törölve lettek és ez aug. végén volt.
2010. szept. 17. 10:20
1/4 anonim válasza:
juj..a gyerek tul kicsi hogy megkerdezzek? pereld be hogy nem biztositja a lathatashoz valo jogodat... amit NeM tettel meg azt nem tudod es nem kell bizonyitanod...
2/4 anonim válasza:
a család lehet tanú, hogy nem volt veled. ők melyik család? az új? mert ez nem derült ki a mondatból. ha a régi, akkor is megkérdezheti a bíró, köteles igazat mondani.....
3/4 A kérdező kommentje:
2,5 éves a gyerek, de ő azt mondja amit az anyja belebeszél. Köteles igazat mondani? Mi is azt hittük, de van akinek a bíróságon tett eskü nem jelent semmit. Ezért hamis tanuzásért fel lett jelentve.
2010. szept. 17. 12:36
4/4 A kérdező kommentje:
Az új családdal volt, de ott max a párja tanuskodhat, azt meg nem veszik figyelembe, mert azt mondják, hogy azt mond amit akar a párja.
2010. szept. 17. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!