Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A hálapénz visszaperelhető?

A hálapénz visszaperelhető?

Figyelt kérdés

Ma hallottam egy riportot, nekem megszokásom, hogy továbbgondoljam, kisarkítsam...

Mondjuk párom szül, és az orvosnak egyben kifizetek 700e forintot, és roppant módon odafigyelve levezeti szülést, végig ott van, minden OK.

Csakhogy én hangfelvételt készítek, esetleg rejtett kamerás videót, amikor elfogadja pénzt. Ezzel én beperelem, van esélyem visszakapni a pénzemet?

..mert ily módon elég jó EÜ ellátásban részesülnénk minden komolyabb betegségnél/kezelésnél életünk végéig, és nem is kerülne semmibe. (persze orvost váltogatnék mindig...)

2010. júl. 27. 11:34
1 2
 11/11 anonim válasza:

Igen, lehet de nem érdemes.

Kissebb dolgokban, diktafonnal komolyabb esetekben pl. műtét pedig egyszerüen, az ügyvédemmel vagy min tanukkal ill. lehetőleg egy orvossal megyek oda. :-)

Nekem megéri az a plusz pénz. Volt amikor már jól jött. Izzadt is az orvos rendesen. Annak ellenére kellett, hogy magán praxis volt.

A családomban ez bevált szokás. Pedig a fél család orvos. Ám sajnos még így se tudunk minden szakterületre ismert és megbízható dokit találni.

2011. máj. 30. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!