Ennek a hamarabb zárásnak mi értelme most komolyan?
Azon kívül, hogy mindenki idegeskedik miatta... Az itteni bolt 21 helyett 15-kor zár.
Amikor tovább nyitva volt a sok ember egyenletesen oszlott el, de most sokkal nagyobb tömeg van mert kevesebb idő van vásárolni.
Ezzel pont az ellenkezőjét érik el. Egyetlen megoldás a teljes karantén lenne de akkor meg a magyar nép megőrülne, mert nem vagyunk olyan mentalitásban mint kínában az emberek.
Teljes karanténban éhen halnál.
Nincs mindenkinek kocsija, hogy 50 kg-t vigyen haza mindenből, mellesleg már nem is lehet, mert korlátozva van mindenhol.
Kínában is megy a munka és az élelmiszer-ellátás, szóval ostobaságot írsz.
Nagyobb tömeg van?
Emberek 80%-a ki sem mer mozdulni.
A maradék 20% meg nyugdíjas, akik nem bírják felfogni a helyzetet.
Érdekes amerre én járok mindenhol sokan vannak ... tehát vagy leszarják a helyzetet, vagy nem értik.
Teljes karantén élelmiszer ellátmánnyal mondjuk, vagy szállítóautó hozná a napi kaját mindenkinek. Mozgó abc-ben ... minden megoldható
De nem ez a megoldás.
A protokoll szerint a lakosságnak ellenőrzött felügyelt gyűjtőpontokon kell jelentkezni a tartós élelmiszerekért és/vagy a napi meleg étkezésért.
Én simán kimozdulok, mert tudom, hogy el, fogom kapni, ha már nem ment át rajtam, és nem vagyok hajlandó 1,5 évig rettegni.
Gazdaságilag sem fogják bírni az országok, pár hét, egy bedobják az all-in-t. Főleg, ha a szerbeknél, oroszoknál, irániaknál nem lesz annyira vészes a szitu.
Lehet, hogy te kimozdulsz, mert szerinted rád nem lehet veszélyes, és vagy úgyis el fogod kapni, vagy már túl is vagy rajta (?) de attól még simán fertőzhetsz.
Nem kell rettegned, ha úgy érzed, hogy nem tartozol a kritikus csoportba, bár olyanokkal is veszélyes lehet, csak STATISZTIKAIlAG kisebb a kockázata. De ez olyan, hogyha van két ugyanolyan forgótáras pisztoly előtted, az egyikben egy golyó, a másikban négy, nem játszol orosz rulettet az egygolyóssal csak azért, mert azzal STATISZTIKAILAG kisebb az esélye, hogy fejbe lődd magad, mint a másikkal.
És mivel fertőzhetsz, talán igazán viselkedhetnél egy kicsit felelősebben mások iránt, ha már a magad életével játszol. Tudod, családtagok, vagy akikkel amúgy találkozol itt-ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!