Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Gyermekláthatás koronavirus?

Gyermekláthatás koronavirus?

Figyelt kérdés

A gyermekem apja nem tartja be a szabalyokat. Egesz nap az utcakat kocsmakat jarja. Munkahelye nincs igy raer. Mindenfele emberrel beszelget

Mi itthob vagyunk behuzodva nem megyunk sehova. En itthonrol dolgozom.

Eddig sem tiltottam a gyermeket eztan sem fogom. De szerintetek normalis dolog az hogy ugy is mennie kell a gyereknek mert az apja azt akarja, hogy semmilyeb szabalyt nem tart be? Ezzel nem veszelyezteti a gyereket es ezzel egyutt bennunket is? Szabad ilyet? Nincs erre valami szabaly hogyha mar nyugisabb minden akkor bepotoljak? El kell engednem a fertobe ugy hogy tudom hogy hordja magaval mindenhova mert nem tud meglenni otthon? Koteles vagyok azt megengedni hogy az egeszseget veszelyeztesse?

Ismetlem nem eltiltaltosrol van szo hanem az embersegrol!

2020. márc. 21. 08:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hihetetlen is....szerinte semmi vesz nincs. El van tulozva...
2020. márc. 22. 18:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha szerinted is elvan tulozva akkor meg minek aggodsz ennyire?
2020. márc. 23. 07:44
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem szerintem hanem az apja szerint
2020. márc. 23. 07:46
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem értek az ilyesmihez, és gyerekem sincs, de ha úgy gondolod, hogy az apa felelőtlen viselkedése igenis veszélyezteti a gyerek, a te vagy akár a családban bárki életét, azzal, amit tesz, mindenképpen járj el ezügyben. Én biztos nem engedném el egy olyan férfival a saját gyerekem csak úgy, aki kocsmába jár folyamatosan, más, idegen emberekkel találkozik, láthatóság ide vagy oda. Ha ez téget mégis megakadályoz ebben, mindenképpen kérdezz meg egy szakembert, mert a te döntésed, hogy neked és a gyereknek mi a legfontosabb. Ha az apának fontos a gyerek, akkor tartsa be ő is szépen a szabályokat.
2020. ápr. 9. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!