Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Gyermekláthatás koronavirus?

Gyermekláthatás koronavirus?

Figyelt kérdés

A gyermekem apja nem tartja be a szabalyokat. Egesz nap az utcakat kocsmakat jarja. Munkahelye nincs igy raer. Mindenfele emberrel beszelget

Mi itthob vagyunk behuzodva nem megyunk sehova. En itthonrol dolgozom.

Eddig sem tiltottam a gyermeket eztan sem fogom. De szerintetek normalis dolog az hogy ugy is mennie kell a gyereknek mert az apja azt akarja, hogy semmilyeb szabalyt nem tart be? Ezzel nem veszelyezteti a gyereket es ezzel egyutt bennunket is? Szabad ilyet? Nincs erre valami szabaly hogyha mar nyugisabb minden akkor bepotoljak? El kell engednem a fertobe ugy hogy tudom hogy hordja magaval mindenhova mert nem tud meglenni otthon? Koteles vagyok azt megengedni hogy az egeszseget veszelyeztesse?

Ismetlem nem eltiltaltosrol van szo hanem az embersegrol!

2020. márc. 21. 08:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Csak halkan jegyzem meg, semmi szabály nincs, amit be kellene tartani jelenleg. Javaslatok vannak. Neked pedig el kell engeded, igen, mivel van egy jogerős ítélet a láthatásról.
2020. márc. 21. 08:18
 2/14 anonim ***** válasza:
67%
Köteles vagy elengedni, de tényleg viselkedhetne normálisan az édesapa.
2020. márc. 21. 08:20
 3/14 anonim ***** válasza:
72%
Max a gyamugyhoz mehetsz, de mivel nincsen semilyen tiltas nem egy eros erv ellene. Az mar inkabb h nincs munkalya es folyton kocsmazik
2020. márc. 21. 08:21
 4/14 anonim ***** válasza:
72%
Esetleg a gyamhivatalt megkerdezheted, de jelenleg nincs semmilyen rendelkezés erről.
2020. márc. 21. 08:21
 5/14 anonim ***** válasza:
50%

3!

Bemondásra ?

2020. márc. 21. 08:23
 6/14 A kérdező kommentje:
Beszelhetnenek skypon videobeszelgetesben ahogy akarnak. Eddig is mehetett es vihette ha ok kozosen eldontottek valamot. Sosem akadalyoztam. Ennyit kertem hogy az egeszsegunket ne veszelyeztesse. En kronikus beteg vagyok. Ha elkapom meghalok mert komoly tudo porblemakkal kuzdok. Nem erdekli....
2020. márc. 21. 08:24
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes. Néhányan felvetik itt, hogy speciális helyzet van, mg szabály felfüggesztve, aztán azt mondják, kötelességed. Ezt nevezem következetességnek!

Szóval kérdező, a döntés a tiéd! Kizárólagosan! És ha úgy látod, ez veszélyes, dönts úgy, hogy nem engeded a fizikai találkozást. Ma ezt aki megszegi, rendeleti törvényt sért és komoly pénzbírságot kockáztat. De minden döntési felelősség a döntéshozóé, tehát utólag, egy vita esetén, indokolnod kell döntésed.

Elmondom neked, ha én bíróság lennék, és azt előadnád, amit itt leírtál indoklásként, akkor tárgyalás bezárva, ügy lezárva, alperes (te) helyesen járt el az életvédelmében. És amennyire a mai bírósági működést ismerem, a legtöbb bíró ugyanígy döntene.

2020. márc. 21. 09:56
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

7!

Kötelessége elengedni a gyereket a láthatásra.

2020. márc. 21. 13:56
 9/14 A kérdező kommentje:
El is engedtem....bevasaroltak. Keresem ellenére fel napot bevasarlokozpintoztak es meg meg is ebedeltek a bolt onkiszolgalijaban. Csak azert hogy nekem ellent mondjon. Nem minositem
2020. márc. 21. 18:20
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Igencsak hihetetlennek hangzik, már ne is haragudj.
2020. márc. 22. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!