Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya az olyan, aki nem érdeklő...

Anya az olyan, aki nem érdeklődik a fia hogyléte iránt a koronavírus járvány idején? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Én Budapesten élek, édesanyám vidéken, 300 km-re. Soha nem volt igazán jó a kapcsolatunk, gyerekkoromban sokat vert (hogy levezesse rajtam a frusztrációit), soha semmiben nem támogatott, diplomaosztómra nem jött el, stb. stb.

Én 32 éves vagyok, ő 59.

2020. márc. 19. 08:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
57%
Te érdeklődsz az ő hogyléte iránt? Amúgy rád épp nem veszelyes, nyugi.
2020. márc. 19. 08:32
 2/16 anonim ***** válasza:
88%
Leírtak alapján eddig sem volt jó anya, akkor miért pont most lenne az?
2020. márc. 19. 08:40
 3/16 anonim ***** válasza:
91%

Ha eddig nem foglalkozott veled, akkor most miért lepődsz meg?

Sajnálom, de sose lesz szép, jó a kapcsolatotok. Fogadd el, lépj tovább, ne tőle várd a boldogságot.

2020. márc. 19. 08:42
 4/16 A kérdező kommentje:

"Amúgy rád épp nem veszelyes, nyugi."

A kibontakozóban lévő gazdasági válság mindenkire veszélyes, kortól függetlenül. Nem a vírusról szól a kérdés, hanem szülő-gyermek kapcsolatról.

2020. márc. 19. 08:43
 5/16 A kérdező kommentje:

"Ha eddig nem foglalkozott veled, akkor most miért lepődsz meg?"

Nem lepődök meg, csak nagyon nehéz ezt elfogadni mert mindig ott él bennem a remény, de úgy érzem most ezzel végleg megszűnt létezni nekem.

2020. márc. 19. 08:46
 6/16 anonim ***** válasza:
67%
Nem, nem az. Főleg az nem anya, aki veri a gyerekét.
2020. márc. 19. 08:46
 7/16 anonim ***** válasza:
56%
Áh, és rá nem veszelyes gazdaságilag? Amúgy nem értelek. Ha eddig nem érdekelted miért pont most érdekelnéd ? Felejtsd el és ennyi.
2020. márc. 19. 08:48
 8/16 anonim ***** válasza:
70%

Szaranya volt, akkor mit érdekel? Gondolom, te sem hívtad fel, hogy "oszt fuldokolsz-e mán?"

Te inkább csak újabb okot és ürügyet keresel a hisztire és az utálkozásra ahelyett, hogy elengednéd már, és nem mérgeznéd magad tovább.

2020. márc. 19. 09:07
 9/16 anonim ***** válasza:
77%
nem gondolom, hogy neki kellene elsősorban érdeklődnie...
2020. márc. 19. 09:38
 10/16 anonim ***** válasza:
63%
Ne haragudj, de jelen esetben neked kéne erdeklidnod, O 60 éves, ő van nagyobb veszélynek kitéve.
2020. márc. 19. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!