Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya az olyan, aki nem érdeklő...

Anya az olyan, aki nem érdeklődik a fia hogyléte iránt a koronavírus járvány idején? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Én Budapesten élek, édesanyám vidéken, 300 km-re. Soha nem volt igazán jó a kapcsolatunk, gyerekkoromban sokat vert (hogy levezesse rajtam a frusztrációit), soha semmiben nem támogatott, diplomaosztómra nem jött el, stb. stb.

Én 32 éves vagyok, ő 59.

2020. márc. 19. 08:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
44%
Jaj nehogy már a kérdező legyen a rossz. Jézusom.
2020. márc. 19. 10:10
 12/16 anonim ***** válasza:
77%

Voltaképp a kérdezőnek kellene elsősorban megkérdeznie az anyját, hogy hogy van.

Nálunk ez másképp van. Mi felváltva hívjuk egymást, kinek ahogy éppen eszébe jut.

Az viszont elmond mindent az anyáról ha egy diploma osztóra nem megy el. Lehet, hogy nem erőltetném a továbbiakban a kapcsolatot.

2020. márc. 19. 10:36
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
Normál esetben vírus sem kell ahhoz, hogy a családtagok érdeklődjenek egymás iránt. Ti nem vagytok jóban, akkor megnem mindegy?
2020. márc. 19. 10:39
 14/16 anonim ***** válasza:
38%
Nem vagy szar gyerek amiért nem érdeklődsz?
2020. márc. 19. 10:54
 15/16 anonim ***** válasza:
85%
Menj majd el pszichológushoz, hogy feldolgozd anyukáddal való kapcsolatod, és el tudd engedni a neheztelést.
2020. márc. 19. 11:15
 16/16 anonim ***** válasza:
80%
Eddig se szeretett, eddig se érdekelted, nem igazán értem, hogy ezen miért változtatott volna a járvány vagy bármi más. 32 éves vagy, legalább 10 éve le kellett volna róla teljesen válnod érzelmileg, de még most sem késő.
2020. márc. 19. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!