Sért valami szabályt, hogy a buszsofőr széljobb zenéket hallgat?
Figyelt kérdés
Tegyük fel buszsofőr lennék, ami sanszos, hogy eljön, én K*rpátiát vagy TE-t vagy R*MER-t hallgatnék , nem zavaróan hangosan , csak úgy mint szokás a rádiót.
Nyugalom , ez csak egy fikció, én egyébként grofo-brutalt meg Győzikét hallgatok mielőtt bárki jelentene.
2020. márc. 12. 20:51
1/18 Neurotech válasza:
Ha BKV sofőrökre gondolsz ők egyáltalán nem hallgathatnak semmilyen zenét, ha jól tudom ez uniós szabály.
2/18 A kérdező kommentje:
Volán. :)
2020. márc. 12. 21:14
3/18 anonim válasza:
Széljobb zene tilos, de grófó mehet? Érdekes világ.
4/18 anonim válasza:
Én utaztam már ilyen buszsofőrrel nem is egyszer..
6/18 árokpart válasza:
Kaczor Ferit kell hallgatni.
7/18 anonim válasza:
A Kárpátia vagy a Romer mitől széljobb? Őrület.
Bár biztos amúgy sem lehet, de a nyugodt, lassú számaik pont jók vezetés közben.
8/18 anonim válasza:
Na látod, Gőzeke való neked! Csocsesz má nem divat? :)
9/18 anonim válasza:
Az nagyon durva diktatúra, ha már zenéket is betiltanak. Utoljára a szocializmusban volt ilyen. Viszont most is efelé haladunk, nem lepődnék meg, ha némely nyugat-európai országban már most be lennének tiltva a hazafias szövegű zenék.
10/18 anonim válasza:
némely nyugat-európai országban már most be lennének tiltva a hazafias szövegű zenék.
Pedig jó lenne, mert attól támad a rászizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!