Az ellenőr és a buszsofőr korlátozhatja a szabadságomat, ha nincs velük közteres?
Köszi! Megállóban nem nyitott ajtót az esetemben. Nem akart senki leszállni, felszálló meg nem volt. De én jeleztem is és mondtam is, hogy le akarok szállni... Ekkor az ellenőr mondta a sofőrbek, hogy nehogy kinyissa az ajtót, az meg nem nyitotta.
Szerintetek érdemes feljelentést tennem a sofőr és az ellenőr ellen? Vagy úgysem lenne következménye?
Csak hogy a bliccelés nem büntetőjogi kategória, nem olyan ha megfogsz egy bliccőt mintha megfogsz egy telefob tolvajt! Amit Ők csináltak pedig szerintem az bűncselekmény.
Egyébként a BKK hibája az is, hogy nem volt jegyem, de ezt most hagyjuk... Totál lényegtelen, ugyanis be fogom fizetni a büntetést. Viszont, hogyha bűncselekményt követtek el, akkor azt akarom hogy számukra is legyen a dolognak következménye! Ma még "csak" korlátoz a szabatságoban jogtalanul, holnap már ember rablást is elkövet, holnap után meg meg is ver... Én nem akarom hagyni hogy elfajuljanak!
Hát nagyon remélem, hogy minimum kirúgják, ha panaszt teszek, mert amikor mondtam (normálisan), hogy leszállok, akkor becsmérelt is...
Meg provokált ellenem idegeneket a buszról, öregasszonyokat!
Csak erről nincs bizonyítékom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!