Kevesebbet adnak vissza a kasszánál a vásárlóknak, pontosan ezért a kasszában mindig több pénz van a kelletnél. Hol lehet jelenteni?
Akit csak tudnak átvernek 50-100-200ft-al , fõleg azokat akik sietnek.
(Ráadásul mindenkit kibeszélnek , hallottam ahogy az elozo ügyfelet minosítették miután kiment a boltból)
Ha feljelentem kapnak bírságot?
Dolgozni voltam ott, és nagyon csúnyán bántak velem. Láttam ahogy átpróbálnak verni akit csak tudnak.
A fonok is ugyanolyan. Nagyon furcsa volt nekem hogy nem veszik ki a borravalópénzt, mert ahol ezelott dolgoztam 10ft-al se lehetett több.
Engem is átvertek mert nem volt gyomrom ugyanazt csinálni mint ök , ezért nem illettem be a csapatba és elküldtek anélkűl hogy kifizettek volna úgy ahogy megbeszéltük.
És mi van akkor HA én irtam ki? Mi itt az összefüggés? Az hogy átvernek akit csak tudnak , titeket ez nem zavarna? vagy szemet kellene hunynom és továbblépnem?
Úgy látom kevesen közűletek állna ki magáért vagy ami a legfontosabb másokért.
Ha nem a kérdésre valaszolsz, akkor ne írj , majd lesz aki valaszol ra
Abból ahogy reagáltál egy egyszerű kérdésre, szerintem kiderült hogy miért küldtek el.
Csak kérdeztünk. Ha nem tudsz rendesen válaszolni, ha zavar hogy valaki leír neked valamit, akkor minek írtál ki kérdést egy nyilvános fórumon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!